Gaming

Trending:


Netflix heeft de eerste echte teaser voor One Piece Season 2 onthuld

Netflix heeft de eerste echte teaser gedeeld voor Seizoen 2 van One Piece, wat praktisch bevestigt welke verhaallijn de live-action serie zal volgen en welke personages zullen verschijnen.


Deepfakes van Katy Perry, Rihanna en Selena Gomez op Met Gala doen de ronde: zelfs mama Perry trapt in val

Naast uitkijken naar de vele aanwezige sterren op de rode loper van het Met Gala in New York, is het ook altijd uitkijken naar wie zijn kat stuurt. De grote afwezigen dit jaar? Actrice Blake Lively, zangeres Lady Gaga, acteur en zanger Jared Leto, zangeres Taylor Swift en modellen Hailey Bieber, Gisele Bündchen en Bella Hadid. Wie ook niet te bespe...


"Deila zorgde voor te veel negatieve energie, ook binnen de club"

Nicky Hayen heeft voor een ommekeer gezorgd bij Club Brugge. Ook de analisten van podcast Vier-Nul zijn lovend en onderzoeken het verschil met Ronny Deila.


Prins Harry dag voor jubileum Invictus Games aangekomen in Londen

De Britse prins Harry is dinsdag aangekomen in Londen, waar hij woensdag het 10-jarig bestaan van The Invictus Games Foundation zal vieren. Dat melden Britse royaltywatchers, waaronder Chris Ship van ITV News.


‘Bompa Bockie’: De bewoners praten over hun behoefte aan seks

Een van de nieuwe goudhaantjes van Play4 is op dit moment Bompa Bockie. De reeks ging enkele weken geleden van start en heeft ondertussen al heel wat hartjes gewonnen. In de aflevering van gisteren ging Bockie mee op uitstap naar de zee. Daar was de sfeer zo los, dat er zelfs over persoonlijke dingen werd […] The post ‘Bompa Bockie’: De bewoners praten over hun behoefte aan seks appeared first on Newsmonkey.


Veerman en De Jong gaan stuk: 'Bizar dat hij nog kan praten!'

Luuk de Jong en Joey Veerman krijgen uit handen van Marco Timmer de kampioen-special en reageren uitgelaten. Heb je de special nog niet besteld? Doe dat dan hier alsnog!


Ontdek waar de as van deze sterren ligt verstrooid

Er zijn veel beroemdheden, net als gewone mensen, die ervoor kozen om hun stoffelijk overschot te laten cremeren in plaats van begraven. Klik verder om erachter te komen waar de as van deze sterren is verstrooid.


Familie: Zjef blijft kwaad


“Camilla houdt van die schoenen”


Pijn aan de knie reden achter Giro-opgave Simon Carr: Brit geeft update via Instagram

Nadat Robert Gesink (Visma | Lease a Bike) en Eddie Dunbar (Team Jayco AlUla) de Ronde van Italië vroegtijdig moesten verlaten door valpartijen, kende de Giro d'Italia maandag een derde slachtoffer. Simon Carr ( EF Education-EasyPost) stapte in de derde etappe af door een toen nog onbekend probleem. De geboren Engelsman heeft inmiddels een update gepubliceerd via zijn eigen Instagram-account. 'Mijn opgave kwam door kniepijn dat ik voor het eerst...


Herinner jij deze one-hit wonders?

Sommige bands en artiesten staan decennia lang op het podium en brengen zelfs nog nieuwe platen uit. Anderen domineerden ooit de radio en verdwenen daarna compleet van de radar. Deze one-hit wonders hadden een flitsend begin van wat uiteindelijk een zeer korte carrière bleek. Zin in nostalgie? Dan moet je zeker even verder klikken.


📷 Romelu Lukaku geeft héél sporadische inkijk in zijn privéleven: "Wat mensen niet weten..."

Romelu Lukaku houdt zijn professioneel en privéleven heel gescheiden. Hij schermt zijn familie nauwlettend af van de pers. Zijn kinderen zijn in alle anonimiteit ter wereld gekomen. Dat hij foto's van hen deelt, is dan ook heel zeldzaam. Dat deed hij nu wel op Instagram. Hij ging met zijn kinderen op stap, samen met zijn boezemvriend Niçaise Kudimbama. Die kent u misschien wel nog als reservedoelman van bij Anderlecht. Kudimbama groeide samen...


Horrorfilm 'The Pope's Exorcist' met Russell Crowe krijgt een vervolg

Na een succesvolle bioscooprelease en een kijkcijfersucces op Netflix kon het bijna niet anders dan dat The Pope's Exorcist (2023) zou terugkeren voor…


Royals die met familieleden trouwden

Eeuwenlang hadden koninklijke huwelijken weinig te maken met liefde, maar des te meer met macht. Koninklijke families sloten overeenkomsten waarvan ze zowel politiek als financieel beter zouden worden, en vaak vereiste dit het trouwen met familieleden. Hoewel royals vandaag de dag steeds vaker trouwen met gewone burgers, komt het nog steeds voor dat er binnen de familie wordt getrouwd. Klik door de galerij om je te verbazen over de royals die met familieleden trouwden.


De strikte huwelijkstradities van de Britse koninklijke familie

In 2011 zorgden Prins William en Kate Middleton ervoor dat we getuige waren van het eerste Engelse koninklijke huwelijk sinds Diana en Charles in 1981 in het huwelijksbootje stapten. Nog niet zo lang geleden, in 2018, volgde zijn broer Prins Harry, die met Meghan Markle trouwde. We zijn allemaal dol op bruiloften, en koninklijke bruiloften hebben de pracht en praal waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen. Wat gebeurt er echter achter de schermen en wat zijn de regels en tradities die moeten worden gevolgd om een koninklijke bruiloft te laten plaatsvinden? Blader door de galerij en verdiep je in de strikte huwelijkstradities van de Britse koninklijke familie.


Staf Coppens verkoopt zijn Zweeds paradijs


Nederlandse koningin Máxima knijpt oogje dicht


De Hobbits en Legolas kwamen weer bij elkaar met hartverwarmende foto's van een gezellige avond uit

De Lord of the Rings cast kwam afgelopen weekend weer bij elkaar en deelde wat hartverwarmende foto's van alle vier de hobbits (en Legolas) die samen een gezellige avond uit in Engeland hadden.


Elftal van de Week: RKC'ers stelen de show

In VI's Elftal van de Week is er veel ruimte voor spelers van RKC Waalwijk.


Jasper Steverlinck: “Nooit meegemaakt in België”


Patro neemt afscheid van Corstjens met knappe video: 'Bedankt voor alles, Capi!'

Eerder deze week kondigde Wouter Corstjens z'n afscheid van het profvoetbal aan. De 37-jarige centrale verdediger en kapitein van Patro Eisden was dit seizoen een steunpilaar en niet weg te denken uit de basis onder Stijn Stijnen. Patro neemt afscheid met een fraaie video.


30 dingen die je niet wist over Taylor Swift

Al jaren lang breekt Taylor Swift records en wint ze prijzen in de muziekwereld vanwege haar zangtalent en vaardigheden in het liedjesschrijven. Ze is een van 's werelds bestverkopende artiesten, heeft meer dan 200 miljoen platen verkocht, en is ook degene met de meest lucratieve tournee aller tijden. Hoewel je misschien wel een aantal woorden van al haar hits en de details van haar indrukwekkende relatiegeschiedenis kent, zijn er nog steeds een paar dingen die je wellicht niet weet over de country-popzangeres. Benieuwd? Klik verder voor wat interessante feitjes over Taylor Swift die je misschien nog niet kent.


De beroemdste ontvoeringen uit de geschiedenis: waar zijn ze nu?

Deze mensen werden ontvoerd en overleefden lange perioden van terreur en gevangenschap. In deze galerij onthullen we wat er is gebeurd en waar de slachtoffers zich nu bevinden. Kijk eens naar deze angstaanjagende verhalen.


Lovende reacties voor 'Furiosa: A Mad Max Saga' met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth

We gaan terug in de tijd met de actiefilm Furiosa: A Mad Max Saga (2024) van regisseur George Miller. De prequel van Mad Max: Fury Road (2015) met…


Na 'De Planckaerts' en 'De Verhulstjes': is er ook 'De Van der Poeltjes' op komst?

Mathieu van der Poel beleeft topjaren in het wielrennen. De aandacht die er voor zijn persoon is, is ronduit indrukwekkend en daar wil hij op een correcte manier mee omspringen. Mathieu van der Poel loopt als renner constant in de schijnwerpers. Maar ook zijn privéleven ligt als bekend persoon de hele tijd onder een vergrootglas. En dan vind je privacy wel heel erg belangrijk, zo laat de wereldkampioen weten. “Ik ben meer en meer gesteld op mijn...


‘Liefde voor Muziek’: Regi covert ‘A Simple Life’ van Stan Van Samang

In Liefde voor Muziek draait vanavond alles rond Stan Van Samang. Zijn collega-muzikanten duiken daarvoor in zijn repertoire en herwerken elk een nummer. Als eerste aan de beurt is Regi en hij brengt niet alleen zijn gitaar mee, maar ook zanger Arno. Samen brengen ze een cover van A Simple Life. Na Regi, Laura Tesoro, […] The post ‘Liefde voor Muziek’: Regi covert ‘A Simple Life’ van Stan Van Samang appeared first on Newsmonkey.


Sydney Sweeney hint op meer films met Glen Powell na succes 'Anyone But You'

Sydney Sweeney schittert samen met Glen Powell in de romantische komedie Anyone But You (2023). De film was zó'n succes, dat er misschien sprake is…


Netflix kondigt nieuwe Nederlandse reeks ‘Haantjes’ aan

Netflix is opnieuw bezig aan een Nederlandse serie. Het gaat om een komische reeks waarin vier vrienden als “nieuwe man” proberen te overleven in “een nieuwe tijd”. Wanneer de reeks precies zal uitkomen, is niet bekend. Na het succes van Het Gouden Uur komt Nederland binnenkort met een nieuwe Netflixreeks. Het gaat om Haantjes, een […] The post Netflix kondigt nieuwe Nederlandse reeks ‘Haantjes’ aan appeared first on Newsmonkey.


Hoeveel verdient Charlotte Sieben in Familie?

Hoeveel verdient Charlotte Sieben in Familie?


Marc Coucke wil Oostende inpakken

De mooiste cartoons van Charel Cambré


'PSV vreest vertrek sterkhouders, ook Rode Duivel Bakayoko is gewild'

PSV zet zich na de immense festiviteiten rond het veroveren van de 25ste landstitel schrap. Aan meerdere sleutelspelers wordt getrokken, aldus De Telegraaf. Met name Joey Veerman, Johan Bakayoko en Olivier Boscagli zijn populair in het buitenland.


Stephanie Planckaert: “Ik vind dat een mooie vorm van jaloezie”


Anja Daems: “Het klinkt misschien belachelijk”


Thuis: Waldek spelt Adil de les


Grijzen muizen in de politiek

De mooiste cartoons van Kim


De hoogte- en dieptepunten van het eenjarig koningschap van Koning Charles III

6 mei markeert de eerste verjaardag van de kroning van Koning Charles III. Twaalf maanden later is de Britse monarch verrassend populair gebleven tijdens zijn eerste jaar van heerschappij. Maar de periode van Charles op de troon is niet zonder incidenten geweest. Het spook van "verwerpelijke" koloniale acties dat opdook tijdens een staatsbezoek aan Kenia en de schokkende diagnose van kanker in januari haalden de wereldwijde krantenkoppen. Wat zijn de hoogte- en dieptepunten van het koningschap van Koning Charles III tot nu toe? Klik verder om erachter te komen.


Pat Krimson: “Twee maanden niet gesproken”


Eerste beeld van 'Superman' onthult David Corenswet als nieuwe Man of Steel

James Gunn is inmiddels al langer aan het werk bij DC en hij pakt nu al flink uit bij de superheldenstudio. Superman (2025) is namelijk al lange tijd…


Nieuwe romcom met Anne Hathaway overspoeld met lovende reacties: 'Vreselijk leuk!'

Anne Hathaway schittert sinds kort in de gloednieuwe romantische film The Idea of You (2024), waar ze een alleenstaande moeder speelt. De romcom maakt…


Nieuwe afleveringen van Star Wars-serie 'The Acolyte' te zien in de bioscoop

We kunnen binnenkort verder in het Star Wars-universum reizen, want Disney+ brengt binnenkort de nieuwe serie The Acolyte (2024– ) uit. Voor de…


Slecht nieuws voor haters Jan Jambon

De mooiste cartoons van Kim


De mooiste foto's van Margriet Hermans


Het geheim pact van Aaron Blommaert en Kürt Rogiers


Karen Damen blikt terug op scheiding


Belgische prinses Elisabeth gaat studeren aan Harvard

De Belgische prinses Elisabeth gaat vanaf de zomer studeren aan de universiteit van Harvard in Boston. Dat heeft het Belgische hof dinsdag gemeld. De oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde is geslaagd voor de toelatingsproeven tot de Master in Public Policy.


Muriel Bats: “Voorlopig is samenwonen niet echt een optie”


‘Special Forces’: Devil Run zorgt voor nieuwe exit

De Devil Run in Special Forces heeft een nieuw slachtoffer geëist. Gers Pardoel vond deze beruchte opdracht te lastig en besloot dan ook om er de brui aan te geven. Voor de overgebleven rekruten gaat de training onverbiddelijk verder. Het tweede seizoen van Special Forces begon met elf nieuwe rekruten. Het ging om Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc […] The post ‘Special Forces’: Devil Run zorgt voor nieuwe exit appeared first on Newsmonkey.


Optredens die om de bizarste redenen werden geannuleerd

Begin dit jaar vertelde Adele op haar Instagram in tranen dat haar show er nog niet klaar voor was. De geplande concerten heeft ze daarom afgezegd en ze heeft daarvoor haar excuses aangeboden. Waar haar reden heel begrijpelijk is, annuleerden sommige artiesten hun optreden op veel minder redelijke gronden. Benieuwd naar de bizarre redenen waarom concerten werden afgezegd? Klik dan verder!


Frederik en Carl Gustaf op bezoek bij marinebasis

De Deense koning Frederik is dinsdag begonnen aan de tweede dag van zijn staatsbezoek aan Zweden. Samen met de Zweedse koning Carl Gustaf bracht hij een bezoek aan een marinebasis in de buurt van Berga.


Verhuist Lauren Müller naar het buitenland?