SYDNEY SWEENEY HINT OP MEER FILMS MET GLEN POWELL NA SUCCES 'ANYONE BUT YOU'

Sydney Sweeney schittert samen met Glen Powell in de romantische komedie Anyone But You (2023). De film was zó'n succes, dat er misschien sprake is van meer samenwerkingen tussen de twee acteurs. Sweeney reageert nu zelf!

Online

In Anyone But You zijn Sydney Sweeney (Euphoria (2019– ), The White Lotus (2021– )) en Glen Powell (Top Gun: Maverick (2022)) samen te zien in een zomerse setting. De romcom scoorde goed in de bioscopen en werd al snel een hype op sociale media zoals TikTok en Instagram.

Scripts gelezen

Een vervolg op Anyone But You zit er waarschijnlijk niet in, maar Sweeney hint wel op meer samenwerkingen met haar co-star Powell. In een interview met Variety op het MET Gala liet ze weten enthousiast te zijn voor de toekomst. "We hebben wel wat dingen gezien", zegt de actrice op de vraag of de twee samen wat meer scripts hebben gelezen.

Afwachten

"Ik kan je helemaal niets vertellen", zegt Sweeney als de verslaggever vraagt wanneer opnames van start gaan. We zullen dus nog even geduldig af moeten wachten.

Fake dating

Bea (Sweeney) en Ben (Powell) lijken het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun aantrekkingskracht een dieptepunt bereikt. Dan worden ze onverwachts met elkaar opgezadeld op een bruiloft in Australië. Ze besluiten net te doen alsof ze een stel zijn.

2024-05-07T09:13:52Z dg43tfdfdgfd