NIEUWE AFLEVERINGEN VAN STAR WARS-SERIE 'THE ACOLYTE' TE ZIEN IN DE BIOSCOOP

We kunnen binnenkort verder in het Star Wars-universum reizen, want Disney+ brengt binnenkort de nieuwe serie The Acolyte (2024– ) uit. Voor de gelegenheid heeft Pathé iets speciaals georganiseerd voor de Star Wars-fans, want de eerste twee afleveringen kan je checken in de bioscoop!

Op het witte doek

De Star Wars-serie is vanaf 5 juni te streamen op Disney+, maar er is een mogelijkheid om het seizoen al iets eerder te bewonderen. Pathé gaat namelijk op 3 juni de eerste twee afleveringen vertonen in selecte bioscopen, waaronder Amsterdam Noord, Utrecht Leidsche Rijn, Den Haag Spuimarkt, Tilburg Stappegoor en Nijmegen. De kaartverkoop start op vrijdag 10 mei.

Jedi Master

The Acolyte verkent een melkwegstelsel vol schimmige geheimen en duistere krachten in de laatste dagen van het High Republic-tijdperk. Een voormalige Padawan herenigt zich met haar Jedi Master om een reeks misdaden te onderzoeken, maar de krachten waarmee ze worden geconfronteerd zijn heftiger dan ze ooit hadden verwacht.

Cast

De hoofdrollen van de serie worden vertolkt door Lee Jung-jae, Amandla Stenberg, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman en Carrie-Anne Moss. The Acolyte wordt gemaakt door Leslye Emanuel.

2024-05-07T10:28:56Z dg43tfdfdgfd