'GARFIELD'-STER CHRIS PRATT WENST NEDERLANDERS EEN FIJNE KONINGSDAG IN GRAPPIGE VIDEO

Garfield (2024) is volgende week in de bioscoop te zien en acteur Chris Pratt blikt alvast vooruit op de animatiefilm over de oranje kat. In een grappige promovideo wenst hij Nederland - geheel toepasselijk - een fijne Koningsdag!

'Fijne Koningsdag!'

"Fijne Koningsdag allemaal!", begint Chris Pratt de video van Sony Pictures. De acteur (bekend uit Jurassic World (2015)) spreekt de stem in van Garfield in de aankomende animatiefilm over de iconische kat. Deze film is vanaf 1 mei in de Nederlandse bioscoop te zien.

Garfield voor Nederland

"Om deze grote oranje feestdag in Nederland te vieren, hebben we een film gemaakt met jullie favoriete oranje kat; Garfield, van wie ik toevallig de stem doe", grapt de acteur in de promovideo voor de bioscoopfilm. "Oké, misschien was deze film niet alléén voor Koningsdag gemaakt, maar jullie gaan het alsnog leuk vinden."

Groot avontuur

We weten dat Garfield een hekel heeft aan maandagen, dol is op lasagne en vooral het liefst de hele dag binnen zit. De binnenkat waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur. Als zijn vader, sjofele straatkat Vic, opduikt, worden Garfield en zijn maatje Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten met met Vic mee te gaan voor een risicovolle roofoverval.

Stemmencast

Niet alleen Pratt is te horen in de nieuwe animatiefilm van Chicken Little-regisseur Mark Dindal, maar ook Samuel L. Jackson heeft een rol in Garfield. Hij zal de stem inspreken van een nieuw personage: Vic, de vader vann Garfield. De stemmencast wordt compleet gemaakt met Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén en Bowen Yang.

2024-04-24T15:24:25Z dg43tfdfdgfd