REGISSEUR LOUIS LETERRIER ONTHULT DETAILS OVER RELEASE ALLERLAATSTE FILM VAN 'FAST & FURIOUS'-FRANCHISE

De The Fast and the Furious (2001)-familie is al meer dan twee decennia lang een van de meest spraakmakende ensembles te zien in actiefilms. Het duurt niet lang meer of we zullen ze voor eens en altijd gedag moeten zeggen. Louis Leterrier zal de laatste film van de franchise regisseren, Fast X: Part 2 (2025). Helaas zullen we langer op deze apotheose moeten wachten dan aanvankelijk gedacht vanwege het drukke schema van de regisseur.

Nog één keer

Met Leterrier aan het roer kan het niet anders dan een spectaculaire laatste film uit deze franchise worden. De regisseur leverde een geweldige prestatie met Fast X (2023), deze actiefilm bracht meer dan $700 miljoen op. Momenteel is Leterrier bezig met de opnames van een kleine horrorfilm. Die opnames zullen tot 15 september duren. De regisseur laat er geen gras over groeien en onthult dat de productie van Fast X: Part 2 op 16 september van start zal gaan. Nog een laatste keer zal er flink gas worden gegeven.

Eindigen waar het ooit begon

Leterrier verwacht begin volgend jaar aan de opnames te kunnen beginnen. De opnames vinden plaats in Los Angeles, daar waar het 25 jaar geleden allemaal begon. Voor de bioscooprelease heeft Leterrier iets speciaals in gedachten: hij wil de film 25 jaar en één dag na de release van de allereerste film van de franchise uitbrengen. Universal moet deze releasedatum nog bevestigen, maar als alles volgens plan gaat, zal Fast X: Part 2 op 19 juni 2026 in de Amerikaanse bioscoop verschijnen.

2024-05-05T11:06:59Z dg43tfdfdgfd