VEELGEPREZEN BIOSCOOPFILM 'ALL OF US STRANGERS' VANAF VANDAAG TE STREAMEN

Andrew Scott en Paul Mescal veroverden onlangs samen de bioscoop met All of Us Strangers (2023), die voor maar liefst 6 BAFTA's werden genomineerd, de Britse Oscars. De romantische film is vanaf vandaag ook eindelijk te zien vanuit. Disney+ is de gelukkige.

Andere handige Disney Plus-pagina's:

Verliefde buren

We volgen buren die geliefden worden: scenarioschrijver Adam (Scott) en de raadselachtige Harry (Mescal). Terwijl hun relatie zich ontwikkelt, keert Adam terug naar zijn ouderlijk huis om te ontdekken dat zijn drie decennia overleden ouders, gespeeld door Claire Foy en Jamie Bell, schijnbaar nog in leven zijn.

Kijk All of Us Strangers nu op Disney+! 🍿

Andrew Scott

De film is een adaptatie van Taichi Yamada's Japanse roman Strangers uit 1987. Hoofdrolspeler Scott zagen we onlangs op Netflix in de veelgeprezen miniserie Ripley (2024). Daarvoor kenden we hem als Moriarty in Sherlock (2010–2017). Tegenspeler Mescal zagen we eerder in Normal People (2020) en Aftersun (2022).

Nu te streamen

All of Us Strangers is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

2024-04-24T09:08:38Z dg43tfdfdgfd