Trending:


Netflix kondigt nieuwe Nederlandse serie aan met Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torenstra

Na Costa!! de serie (2024– ) kondigt Netflix vandaag gelijk al een gloednieuwe Original-serie van eigen bodem aan: Haantjes, met niemand minder dan…


Dit maakte Special Forces erg heftig voor Gers Pardoel


Genoten van 'El caso Asunta'? Bekijk ook deze 5 spannende Spaanse series op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de duistere Spaanse serie El caso Asunta (2024) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze…


Manu Van Acker: “Ze zijn soms heel kritisch voor mij”


Grijzen muizen in de politiek

De mooiste cartoons van Kim


De strikte huwelijkstradities van de Britse koninklijke familie

In 2011 zorgden Prins William en Kate Middleton ervoor dat we getuige waren van het eerste Engelse koninklijke huwelijk sinds Diana en Charles in 1981 in het huwelijksbootje stapten. Nog niet zo lang geleden, in 2018, volgde zijn broer Prins Harry, die met Meghan Markle trouwde. We zijn allemaal dol op bruiloften, en koninklijke bruiloften hebben de pracht en praal waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen. Wat gebeurt er echter achter de schermen en wat zijn de regels en tradities die moeten worden gevolgd om een koninklijke bruiloft te laten plaatsvinden? Blader door de galerij en verdiep je in de strikte huwelijkstradities van de Britse koninklijke familie.


Een hekel aan vroeg opstaan? Dit is waarom

Garfield is het filmicoon dat het maandagochtendgevoel het best weergeeft. De haat van de rode kat tegen vroeg opstaan, is een gevoel dat diepgeworteld zit in de meesten van ons. Soms is het gewoon onmogelijk om wakker te worden! Maar wist je dat, in plaats van pure luiheid, er wetenschappelijke redenen zijn waarom sommigen van ons de wekker constant op sluimeren zetten, terwijl anderen zomaar uit bed kunnen springen? Kom te weten waarom sommigen van ons de ochtenden moeilijker vinden dan anderen en wat we kunnen doen om ons meer verfrist te voelen als we wakker worden!


30 dingen die je niet wist over Taylor Swift

Al jaren lang breekt Taylor Swift records en wint ze prijzen in de muziekwereld vanwege haar zangtalent en vaardigheden in het liedjesschrijven. Ze is een van 's werelds bestverkopende artiesten, heeft meer dan 200 miljoen platen verkocht, en is ook degene met de meest lucratieve tournee aller tijden. Hoewel je misschien wel een aantal woorden van al haar hits en de details van haar indrukwekkende relatiegeschiedenis kent, zijn er nog steeds een paar dingen die je wellicht niet weet over de country-popzangeres. Benieuwd? Klik verder voor wat interessante feitjes over Taylor Swift die je misschien nog niet kent.


‘Special Forces’: Ook Saïd Boumazoughe twijfelt om op te geven

Het gaat snel in Special Forces. Na amper 30 uur zijn er al twee rekruten uit het programma. Ondertussen denkt ook Saïd Boumazoughe aan opgeven. Vooral fysiek heeft hij het moeilijk, omdat zijn energie volledig op is. Het tweede seizoen van Special Forces begon met elf nieuwe rekruten. Het ging om Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc […] The post ‘Special Forces’: Ook Saïd Boumazoughe twijfelt om op te geven appeared first on Newsmonkey.


De mooiste foto's van Margriet Hermans


Opnames van griezelig nieuw seizoen 'Goosebumps' bij Disney+ gestart

Disney+ is nog lang niet klaar met griezelen, want na een succesvol eerste seizoen, zijn er nieuwe afleveringen in de maak van de spookserie…


‘Boer zkt Vrouw’: Verrassende keuzes bij Niels en Sanne

In Boer zkt Vrouw was het zondag opnieuw tijd om te kiezen. Daarbij was het vooral Sanne die met een verrassing uitpakte. Zij besloot namelijk zowel Robin als Boris naar huis te sturen en koos dus niemand. Niels ging dan weer voor Sylvie. Omdat er dit seizoen maar liefst zeven boeren hopen de liefde te […] The post ‘Boer zkt Vrouw’: Verrassende keuzes bij Niels en Sanne appeared first on Newsmonkey.


Staf Coppens verkoopt zijn Zweeds paradijs


Wissel Hoogma met gejuich ontvangen: 'Natuurlijk is dat pijnlijk'

Het was zondag niet de middag van Heracles Almelo en zeker ook niet voor aanvoerder Justin Hoogma.


Zo gaat het nu tussen Gers Pardoel en z’n ex

Zo gaat het nu tussen Gers Pardoel en z’n ex


Stephanie Planckaert: “Ik vind dat een mooie vorm van jaloezie”


Hoeveel verdient Charlotte Sieben in Familie?

Hoeveel verdient Charlotte Sieben in Familie?


Koning Charles viert eerste jaar als officiële Britse vorst

De Britse koning Charles viert maandag zijn eerste jubileum als officiële koning. De vorst en koningin Camilla werden precies een jaar geleden gekroond. Op Instagram staat het Britse hof stil bij deze gebeurtenis.


Thuis: Vince voelt zich vernederd


Opvallend gerucht: 'KRC Genk richt het vizier op ex-speler'

KRC Genk staat komende zomer opnieuw voor flink wat veranderingen en zal enkele sterkhouders moeten vervangen. Bilal El Khannouss lijkt te gaan vertrekken terwijl ook Maarten Vandevoordt andere oorden opzoekt. Voor die laatste komt er mogelijk nog een opvallende oplossing.


Daarom onthulde Lynn Van den Broeck wat ze verdient


Foto's: Prinses Diana in intieme momentopnames


Grote hits die in 2024 40 worden

Van Madonna tot George Michael en van Tina Turner tot Bruce Springsteen: 1984 was een geweldig jaar voor popmuziek. Dat klopt, veertig jaar geleden werden er enkele grote nummers en even iconische video's uitgebracht. Dus in de geest van deze mijlpaal hebben we de grootste hits van 1984 verzameld. Om in aanmerking te komen, moest het nummer in 1984 worden uitgebracht of dat jaar een aanzienlijke hitparade hebben. Bovendien moest het ergens in de Billboard Hot 100 in kaart zijn gebracht. Klaar voor wat nostalgie uit de jaren 80? Bekijk dan deze galerij.


🎥 Ontdek welk speciaal cadeau Arnaud De Lie mee naar huis mocht nemen na nieuwe zege

Arnaud De Lie is helemaal terug. Het toptalent van Lotto Dstny won voor de tweede week op rij en mocht een speciaal cadeau meenemen naar huis. Met een zege in de Famenne Ardenne Classic sloeg Arnaud De Lie meteen toe bij zijn comeback. Zaterdag werd hij derde in de GP du Morbihan, zondag was De Lie de beste in Tro-Bro Léon. "Wat een koers. We hebben onze portie pech wel gehad. Gelukkig kon ik, en bij uitbreiding iedereen van de ploeg, bij elke...


De ongelooflijke opkomst van sterren die ooit dakloos waren

Zeker, veel sterren waren rijk voordat ze beroemd werden, maar er zijn er nogal wat die vanuit een heel andere hoek beroemd zijn geworden en met diepe armoede worstelden voordat ze hun grote doorbraak bereikten. Ze wonen nu misschien in extravagante herenhuizen, waardoor het voor deze sterren moeilijk wordt om zich de dagen te herinneren dat ze geen plek hadden om hun thuis te noemen. Nieuwsgierig? Ontdek de inspirerende reizen van beroemdheden die van het leven op straat naar het bijwonen van glamoureuze rode loper-evenementen.


Een grote dag vandaag voor deze Thuis-actrice


Nieuwe miniserie schiet de top 10 megahoog binnen: 'Weer een sterke Netflix-serie!'

Hoewel de meningen nog ietwat verdeeld zijn, weet A Man in Full (2024) een enorme opmars te maken op Netflix. De nieuwe duistere miniserie staat na…


“Camilla houdt van die schoenen”


Hier is Sieg De Doncker niet bang voor


Optredens die om de bizarste redenen werden geannuleerd

Begin dit jaar vertelde Adele op haar Instagram in tranen dat haar show er nog niet klaar voor was. De geplande concerten heeft ze daarom afgezegd en ze heeft daarvoor haar excuses aangeboden. Waar haar reden heel begrijpelijk is, annuleerden sommige artiesten hun optreden op veel minder redelijke gronden. Benieuwd naar de bizarre redenen waarom concerten werden afgezegd? Klik dan verder!


Het geheim pact van Aaron Blommaert en Kürt Rogiers


‘De Mol’: Zo reageerde de laatste afvaller nét na de eliminatie

De Mol gaat zijn laatste fase in. Na gisteren kennen we de drie finalisten, waarvan één dus de winnaar wordt, één de verliezend finalist en de derde is de mol. Die mol zal al zeker een man zijn. Want in de voorlaatste aflevering aka de halve finale, moesten we afscheid nemen van Charlotte. Zij neemt […] The post ‘De Mol’: Zo reageerde de laatste afvaller nét na de eliminatie appeared first on Newsmonkey.


Jasper Steverlinck: “Nooit meegemaakt in België”


Geen nieuwe acteur voor rol van overleden Chance Perdomo in 'Gen V'

Het personage van acteur Chance Perdomo zal niet te zien zijn in het nieuwe seizoen vanGen V (2023– ). Hij overleed afgelopen maart in een…


Bekende gezichten achter de tralies

Veel beroemdheden hebben door de jaren heen in de gevangenis gezeten. Vooral voor kleinere vergrijpen zoals rijden onder invloed of financiële misdrijven, wat vaak in korte straffen resulteerde. Maar er zijn ook beroemdheden wiens criminele activiteiten van een heel ander niveau zijn, wat hen meerdere jaren gevangenisstraf opleverde. Sterker nog, sommige sterren hebben misdaden begaan die zo ernstig zijn dat ze waarschijnlijk in de gevangenis zullen sterven. Hoe het ook afloopt voor hen, de nalatenschap van deze sterren is voor altijd verbonden met hun foute keuzes. Klik verder om te ontdekken welke beroemdheden er momenteel achter de tralies zitten.


Belgische prinses Elisabeth troost slachtoffers vreselijk ongeluk


Wie is de vrouw van Tom Van Grieken?

Wie is de vrouw van Tom Van Grieken?


Frederik en Mary aangekomen in Zweden voor eerste staatsbezoek

Koning Frederik en koningin Mary van Denemarken zijn maandag in Zweden begonnen aan hun eerste staatsbezoek. Het Deense koningspaar arriveerde in de ochtend met het koninklijk jacht Dannebrog in de haven van Stockholm.


Astrid Coppens: “Er was veel heisa rond het concept”


Comeback Pim Symoens in de maak?


Beroemdheden die een kogel hebben overleefd

Talloze beroemdheden zijn onder vuur genomen en erin geslaagd om een moordpoging te overleven. Sommige sterren zijn echter onder ongebruikelijke omstandigheden neergeschoten. Deze galerij toont verhalen die gaan van celebs die werden neergeschoten terwijl ze in het leger dienden tot mensen die zichzelf per ongeluk in de voet schoten. Ondanks deze traumatische incidenten konden deze beroemde personen het verrassend genoeg navertellen. Benieuwd naar meer? Klik verder en ontdek een paar fascinerende verhalen in deze galerij.


Damso is voor vijfde keer meest gestreamde artiest van België

De Brusselse rapper Damso heeft de Ultratop Streaming Award 2023 gewonnen. Die prijs wordt voor de negende keer uitgereikt door de Belgian Recorded Music Association (BRMA) en Ultratop. De prijs beloont de Belgische artiest van wie werk het meest wordt gestreamd in ons land. Het repertoire van Damso werd sinds het begin van zijn carrière in 2016 al zo'n 507,3 miljoen keer gestreamd in België. Vorig jaar haalde de ook in Frankrijk populaire...


Bart De Wever: "ik ben stikjaloers op dat land"

Bart De Wever: "ik ben stikjaloers op dat land"


Karen Damen blikt terug op scheiding


Levende legende Rod Stewart voor de laatste maal op tournee

Rod Stewart, geboren in januari 1945 in Londen, is ontegenzeggelijk een van de laatste levende legendes van de Britse rock. Een paar maanden voor zijn 80e verjaardag begint hij aan een laatste wereldtournee, met de sobere titel "One Last Time". Hij is meer gewend aan het betreden van het chique podium van Caesar's Palace in Las Vegas (waar hij meer dan 200 keer heeft gespeeld!) dan aan Europese podia, maar voor het eerst in vijf jaar keert hij...


Ster van Lord of The Rings en Titanic sterft op 79-jarige leeftijd

De Engelse acteur Bernard Hill is zondagochtend op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was een succesvol acteur en maakte furore met zijn rol als Théoden, koning van Rohan, in de filmtrilogie The Lord of the Rings, kapitein Edward Smith in Titanic, en Luther Plunkitt, de directeur van de San Quentin-gevangenis, in de Clint Eastwood-film True Crime. Het was de bedoeling dat de in Manchester geboren topacteur zaterdag aanwezig zou zijn op Comic Con...


‘De Mol’: Hebben we dit jaar de laagste groepspot ooit?

De mol is dit jaar goed bezig. Want in verschillende afleveringen werd er geen euro verdiend of eindigde de pot zelfs lager dan het bedrag waarmee de aflevering begon. Ondertussen staat de pot op 19.160 euro. Maar gaat het hier om de laagste pot ooit? Of is er nog een mol die de pot nog […] The post ‘De Mol’: Hebben we dit jaar de laagste groepspot ooit? appeared first on Newsmonkey.


Royals die met familieleden trouwden

Eeuwenlang hadden koninklijke huwelijken weinig te maken met liefde, maar des te meer met macht. Koninklijke families sloten overeenkomsten waarvan ze zowel politiek als financieel beter zouden worden, en vaak vereiste dit het trouwen met familieleden. Hoewel royals vandaag de dag steeds vaker trouwen met gewone burgers, komt het nog steeds voor dat er binnen de familie wordt getrouwd. Klik door de galerij om je te verbazen over de royals die met familieleden trouwden.


De beroemdste ontvoeringen uit de geschiedenis: waar zijn ze nu?

Deze mensen werden ontvoerd en overleefden lange perioden van terreur en gevangenschap. In deze galerij onthullen we wat er is gebeurd en waar de slachtoffers zich nu bevinden. Kijk eens naar deze angstaanjagende verhalen.


'Dead Boy Detectives'-ster hoopt op tweede seizoen: 'Ik kan niet wachten'

Dead Boy Detectives (2024– ) wordt goed ontvangen op Netflix en de spin-off van The Sandman (2022– ) wordt massaal gestreamd op dit moment. Fans…