NETFLIX KONDIGT NIEUWE NEDERLANDSE SERIE AAN MET JEROEN SPITZENBERGER EN WALDEMAR TORENSTRA

Na Costa!! de serie (2024– ) kondigt Netflix vandaag gelijk al een gloednieuwe Original-serie van eigen bodem aan: Haantjes, met niemand minder dan Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning in de hoofdrollen.

Vier vrienden

Haantjes wordt een komedieserie en draait om de vier vrienden Mike, Daan, Ivo en Greg, die "proberen te overleven in een tijdperk van 'een nieuwe tijd, een nieuwe man'," aldus Netflix. De hechte vriendengroep bevindt zich door de moderne wereld in een crisis van mannelijkheid. Ze proberen datgene wat nog over is van hun relaties en carrières te behouden...

Remake?

Hoewel Netflix het niet aankondigt als een remake van Machos Alfa (2022– ), heeft Haantjes eigenaardig veel weg van de Spaanse komedieserie. De synopsis komt vrijwel overeen, aangezien de Spaanse serie tevens draait om vier vrienden die zich een beetje verloren voelen in de nieuwe wereld van mondige vrouwen.

Releasedatum op Netflix

Haantjes verschijnt in 2025 op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Haantjes in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

2024-05-06T07:55:13Z dg43tfdfdgfd