NIEUWE MUZIKALE DOCUSERIE OVER BON JOVI VANAF VANDAAG TE ZIEN

Met nummers als "Livin' on a Prayer" en "It's My Life" kent iedereen Bon Jovi wel. Met de gloednieuwe docuserie Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (2024– ) leer je de band en de frontman nu nog beter kennen. De muzikale serie is vanaf vandaag te zien.

Andere handige Disney Plus-pagina's:

Verleden en de toekomst

De docuserie duikt in het verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld én hun frontman, Jon Bon Jovi. "Een 40-jarige odyssee van rock-'n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen," aldus Disney+.

Kijk Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story nu op Disney+! 🍿

Nooit eerder vertoonde beelden

De camera's volgen de band vanaf februari 2022, net wanneer ze voor zichzelf een nieuwe koers proberen te bepalen. De serie bevat tevens 40 jaar aan persoonlijke video's, nooit uitgebrachte demo's en nooit eerder vertoonde foto's van hun wereldtournee.

Vanaf vandaag te zien

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story bestaat uit vier afleveringen en is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

2024-04-26T07:30:50Z dg43tfdfdgfd