HORRORFILM 'THE POPE'S EXORCIST' MET RUSSELL CROWE KRIJGT EEN VERVOLG

Na een succesvolle bioscooprelease en een kijkcijfersucces op Netflix kon het bijna niet anders dan dat The Pope's Exorcist (2023) zou terugkeren voor een vervolg. Dat vervolg is nu officieel bevestigd door Sony, met hoofdrolspeler Russell Crowe die hopelijk terugkeert voor deel twee.

The Pope's Exorcist 2

De horrorfilm verscheen afgelopen jaar in de bioscoop en werd gemengd ontvangen met een lage critici-score op Rotten Tomatoes, maar kijkers waren wél enthousiast. Voor Sony is dat genoeg om nu ook aan een vervolg te werken. De 76 miljoen dollar die The Pope's Exorcist wereldwijd opleverde, helpt daarbij ook.

Opnieuw met Russell Crowe?

Producent Jeff Katz brengt het goede nieuws zelf op X/Twitter. Er zijn nog geen details bekend over het vervolg. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, verwachten we dat Russell Crowe gewoon weer terugkeert als de Italiaanse priester Gabriele Amorth.

Wel of geen exorcisme?

Crowe speelt de Italiaanse priester Gabriele Amorth. Hij wordt tot verantwoording geroepen over een exorcisme die fout zou zijn gegaan. Maar volgens Amorth was het helemaal geen exorcisme… Voor andere problemen verwijst de priester naar zijn baas: de Paus. Die wijst hem op zijn beurt op een nieuwe, duivelse zaak. Wie of wat zit er in het kleine jongetje?

2024-05-07T12:59:23Z dg43tfdfdgfd