BEJUBELDE FAMILIEFILM 'WONKA' NU TE HUUR VIA PATHé THUIS

Timothée Chalamet kruipt succesvol in de huid van een jonge Willy Wonka in Wonka (2023). De veelgeprezen film voor het hele gezin is nu te huur via Pathé Thuis. Wonka kijk je hier.

Andere handige Pathé Thuis-pagina's:

Unieke chocolade

Hoe ontmoette Willy Wonka ooit de Oempa Loempa's zoals we die kennen in Charlie and the Chocolate Factory (2005) of Willy Wonka & the Chocolate Factory (1971)? Hugh Grant kruipt in de huid van Lofty, een praatgrage Oempa Loempa die Wonka blijkt te volgen. De snoepliefhebber en uitvinder hoopt iets groots te maken om zo de mensen omver te blazen. Dit lukt hem met zijn unieke chocola, maar de stad wil niets hebben van zijn snoepgoed. Lofty helpt Wonka om de elite te 'overtuigen' van zijn magie.

Kijk Wonka nu op Pathé Thuis! 🍿

Dune-ster Timothée Chalamet

Naast Chalamet, die ook op Pathé Thuis is te bewonderen in Dune: Part Two (2024), worden de overige hoofdrollen gespeeld door Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, The Crown-ster Olivia Colman en Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson. Wonka is geregisseerd door Paul King, de man die eerder Paddington (2014) en Paddington 2 (2017) maakte.

Nu te huur via Pathé Thuis

Wonka is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur voor €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

2024-04-24T11:53:59Z dg43tfdfdgfd