BAKAYOKO OVER FEYENOORD-AANWINST HADJ-MOUSSA (EX-PATRO): "HOE HIJ DAT DOET ..."

Rode Duivel Johan Bakayoko is fan van Feyenoord-aanwinst Anis Hadj-Moussa. De aan Vitesse verhuurde Hadj-Moussa maakt deze zomer de overstap van Patro Eisden naar Feyenoord. Bakayoko uit zich lovend over Hadj-Moussa, De Rode Duivel liet zich via Instagram ook al eens lyrisch uit over de dribbelaar en gaat hierover verder in de Cor Potcast van Bart Vriends, Thomas Verhaar en Maarten de Fockert. 

"Hoe hee die speler van Vitesse ook alweer?", vraagt Bakayoko zich af als het viertal praat over dribbels en trucjes. "Anis Moussa! Hoe hij die fakeshot doet, pfff... Hij geeft hem echt heel zuiver. Iedereen trapt er gewoon in, dat vind ik echt heel mooi."

Het is niet voor het eerst dat Bakayoko laat blijken te genieten van Hadj-Moussa. Vorige maand reageerde de linkspoot al onder een Hadj-Moussa-compilatievideo van ESPN. 'Wauw', schreef Bakayoko toen. Veel mensen vroegen zich vervolgens af die reactie sarcastisch was, maar dat lijkt nu dus niet het geval. 

Hadj-Moussa krijgt vaak het verwijt niet genoeg te scoren en te assisteren. Bakayoko erkent dat rendement leidend is, maar vindt dat de belangrijkheid van entertainment ook zeker niet onderschat mag worden. "Voor mij is dat misschien zelfs het belangrijkste in voetbal. De reden dat ik met voetbal ben begonnen, is om plezier te hebben. Dat is mijn reden. Ondertussen weet ik wel dat ik ook rendement moet hebben, want daar kijken mensen naar. Als je mooie acties hebt, maar geen goals en assists, dan draai je een dramatisch seizoen. Ergens is dat wel jammer."

2024-05-03T11:20:37Z dg43tfdfdgfd