ZANGERES ZARA LARSSON BINNENKORT TE ZIEN IN ZWEEDS NETFLIX-DRAMA 'EN DEL AV DIG'

Zangeres Zara Larsson maakt binnenkort haar acteerdebuut, en schittert daarbij direct op Netflix. De hitartieste speelt een van de hoofdrollen in het Zweedse coming-of-agedrama En del av dig (2024) (Engelse titel: A Part of You), waarin de relatie van Larssons personage haar jongere zusje tot grote jaloezie drijft. De film is volgende maand al te streamen.

Zomerhits

Ironisch, maar waar: Zara Larsson mag met dit drama dan debuteren als filmactrice, ze is waarschijnlijk bekender dan sommige Scandinavische actrices die al wat langer meelopen. Zoals menig jonge ster brak de Zweedse als zangeres door via talentenjachten. In de zomer van 2015 stond ze hoog in de hitlijsten met nummers als Lush Life en Never Forget You, en vorig jaar bracht ze nog een nummer met dj David Guetta uit.

Jaloers zusje

Werp een blik op Larsson acteercredits en je zag tot nu toe vooral verwijzingen naar muziekvideo's, maar daar komt nu dus verandering in. In En del av dig speelt ze de populaire Julia, die op school gewend is hoe het is om in de belangstelling te staan en verkering heeft met de al even populaire Noel (Young Royals-ster Edvin Ryding). Dan gebeurt er iets vreselijks in het leven van Agnes (Felicia Maxime), het zusje dat enorm jaloers is op het leven van Julia. Hoeveel heeft ze erover over om te krijgen waar ze naar verlangt?

En del av dig is gemaakt door Sigge Eklund, die nog niet eerder films maakte maar wel ervaring heeft als schrijfster en podcasthost. "Het verhaal bevat de wanhoop en het gevoel van urgentie dat je alleen zo heftig ervaart als je zeventien bent", zei Eklund toen ze het project vorig jaar dankbaar aannam.

Op 31 mei is En del av dig op Netflix te streamen. Houdt de filmpagina in de gaten en zet het drama alvast in je watchlist voor de (ongetwijfeld nog te verschijnen) trailer.

2024-04-25T09:42:16Z dg43tfdfdgfd