ZACK SNYDER WIL NOG ZEKER TWEE 'REBEL MOON'-FILMS MAKEN VOOR NETFLIX

Als het aan Zack Snyder ligt, komen er nog veel meer films na Rebel Moon: The Scargiver (2024). De filmmaker vertelt in een interview met Radio Times hoe hij maar liefst zes films in de Netflix-reeks hoopt te maken. Zullen die er ook echt komen?

'Vier of zes films'

De eerste twee films over Kora en haar buitenaardse avontuur werden achter elkaar opgenomen, vandaar dat deel 2 zo snel volgde na A Child of Fire. Snyder hoopt zo ook te werk te gaan met deel 3 en 4. En als je dan toch een vijfde maakt daarna, waarom dan niet ook gelijk een zesde film?

Ik denk dat vier logisch is. Vier of zes films, afhankelijk... Ik denk dat het de vraag is of we elke keer dat we een van deze films maken er twee maken of niet - dat is de vraag.

Zack Snyder

Deel 3 nog onzeker

Hoewel het einde van The Scargiver duidelijk maakt dat er ook een derde film komt, moet Netflix hier nog officieel groen licht voor geven. Een vervolg is dus nog onzeker. En hoewel de tweede sci-fi in de reeks volop wordt bekeken, zijn de kritieken niet mals. Wil Netflix daar nog wel een vervolg aan wijden?

Script ligt al klaar

Snyder is er in ieder geval al helemaal klaar voor, want hij heeft het script van een derde film al helemaal af. "We hebben het verhaal absoluut helemaal klaar, we hebben al dat werk gedaan," aldus de regisseur. "We zullen zien hoe we verder gaan."

2024-04-25T12:57:49Z dg43tfdfdgfd