WAARGEBEURDE SPAANSE MINISERIE STAAT OP HET PUNT OM NETFLIX TE VEROVEREN

Vanaf deze week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe miniserie El caso Asunta (2024), ook wel The Asunta Case in het Engels. De spannende serie, tevens naar een waargebeurd verhaal, heeft alles in zich om een grote hit te worden op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Zal veel kijkers aanspreken

Als er een land standaard hits aflevert op Netflix, is het Spanje wel. Abonnees zijn bijna altijd dol op de films en series uit het zonnige land. En wat nóg populairder is, zijn waargebeurde verhalen. Deze Spaanse miniserie over waargebeurde vermissingszaak zal dus veel kijkers aanspreken. Zet jij hem in je kijklijst?

Waargebeurd verhaal

Op 21 september 2013 doen Rosario Porto en Alfonso Basterra aangifte van de verdwijning van hun dochter Asunta, wiens lichaam uren later wordt gevonden naast een weg buiten Santiago de Compostela. Het politie-onderzoek brengt al snel bewijs aan het licht dat Rosario en Alfonso aanwijst als verdachten. Het nieuws schokt het hele land.

Wat kan twee ouders ertoe brengen het leven van hun dochter te beëindigen? Wat verbergt zich onder dat perfecte familieplaatje? Hoewel de moord echt heeft plaatsgevonden, benadrukt Netflix dat de serie fictief is.

2024-04-28T07:38:52Z dg43tfdfdgfd