VIDEOLAND DEELT EERSTE BEELDEN VAN GLOEDNIEUW SEIZOEN 'GOOISCHE VROUWEN'

Nadat Gooische Vrouwen (2005– ) vijftien jaar geleden tot een einde kwam, bracht Videoland vorig jaar het nieuws naar buiten dat er toch een nieuw seizoen aan zal komen. Inmiddels zijn de opnames begonnen en de streamingsdienst deelt alvast de eerste beelden van twee geliefde personages.

Originele karakters

Het nieuwe seizoen wordt geregisseerd door Will Koopman en is tot stand gekomen naar een idee van Linda de Mol. Koopman regisseerde recent de Videoland-serie Patty (2024) en won vorig jaar de Televizier-Ring voor haar serie Oogappels (2019– ). Details rondom het plot van het nieuwe Gooische Vrouwen-seizoen zijn nog niet bekend, maar vandaag is al wel onthuld dat de geliefde karakters Martin Morero en Tante Cor weer van de partij zijn, evenals Cheryl, Anouk, Claire en Roelien.

Opnames van start

De eerste vijf seizoenen van Gooische Vrouwen waren van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien, waarna er ook twee films volgde. De opnames van het aankomende seizoen zijn inmiddels in volle gang. "Het lachen en de sfeer tijdens de opnames van Gooische Vrouwen heb ik echt gemist", zegt De Mol tegen NU.nl.

Het voelt als thuiskomen. Het leven van Cheryl heeft niet stilgestaan, maar ze blijft natuurlijk altijd een echte Gooische vrouw. Heerlijk om weer in dit personage te duiken.

Linda de Mol

Komend najaar is het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen te zien bij Videoland.

2024-04-26T14:47:21Z dg43tfdfdgfd