VEELBELOVENDE SERIE OVER KONINGIN MáXIMA VANAF VANDAAG TE ZIEN

Wordt Máxima (2024– ) de Nederlandse versie van The Crown (2016–2023)? De gloednieuwe dramaserie over onze koningin Máxima en haar ontmoeting met Willem-Alexander is vanaf vandaag eindelijk te zien.

Andere handige Videoland-pagina's:

Máxima Zorreguieta

In de serie krijgen we te zien hoe Máxima Zorreguieta, zoals onze koningin voorheen heette, vertrekt vanuit Buenos Aires naar Manhattan. Hier timmert ze hard aan haar carrière op Wall Street. Haar ouders hebben er alles aan gedaan om Máxima voor te bereiden op een leven in de hoogste kringen, maar nu ontbreekt de liefde nog. Net als ze zich volledig op haar carrière wil storten, ontmoet ze de kroonprins van Nederland. Volgens RTL-baas Peter van der Vorst wordt dit een van de duurste Nederlandse dramaseries ooit.

Al zeker van een tweede seizoen

Videoland baseert zich op de serie op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten. Máxima wordt gespeeld door de Argentijnse Delfina Chaves, met De Oost-ster Martijn Lakemeier als koning Willem-Alexander.

De serie werd eerder deze week verlengd met een tweede seizoen, omdat RTL en Videoland zo'n vertrouwen hebben in de serie. "We zijn enorm trots op de kwaliteit van deze unieke Videoland Original en hebben daarom nu al besloten een tweede serie te bestellen," aldus Peter van de Vorst. "In de eerste reeks zien we hoe een Argentijns meisje zich ontwikkelt tot een zelfverzekerde jonge vrouw die smoorverliefd wordt op een Nederlandse prins. Maar het verhaal gaat natuurlijk verder."

Vanaf vandaag wekelijkse afleveringen

Máxima is nu te zien op Videoland, met elke week een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland.

2024-04-20T06:25:38Z dg43tfdfdgfd