VEELBELOVENDE NIEUWE SCI-FI MET 'THE WITCHER'-STER VANAF DEZE WEEK TE ZIEN

Na drie topfilms is het deze week eindelijk de beurt aan deel vier: Kingdom of the Planet of the Apes (2024). Het nieuwe avontuur in de sciencefictionreeks gaat over enkele dagen in première.

Let op: dit artikel bevat spoilers over War for the Planet of the Apes!

Nieuwe apenleider

Het nieuwe deel speelt zich jaren later af na War for the Planet of the Apes (2017). En, zoals kenners van de reeks weten, draait dit deel niet langer om Ceasar (Andy Serkis) aangezien hij omkwam aan het einde van de derde film. Vele apen kennen Caesar nog, maar er zijn ook groepen die nog nooit van de apenleider hebben gehoord. Weer anderen verdraaien zijn leer om andere groepen tot slaaf te maken... Een nieuwe apenleider gaat om reis om vrijheid te vinden. Een jonge menselijke vrouw wordt de sleutel tot zijn zoektocht...

The Witcher-ster

Freya Allan, die we kennen als prinses Ciri in The Witcher (2019– ), neemt de hoofdrol op zich. Bloodline-acteur Owen Teague is gecast als als de apenleider. Wes Ball, regisseur van de Maze Runner-trilogie, neemt de regie op zich.

Vanaf deze week te zien

Kingdom of the Planet of the Apes draait vanaf komende woensdag 8 mei in de bioscoop. De eerste drie delen zijn nu te zien op Disney+.

2024-05-06T12:56:03Z dg43tfdfdgfd