VAN STALKING BESCHULDIGDE VROUW UIT OP WAARHEID GEBASEERDE 'BABY REINDEER' BEWEERT ZELF SLACHTOFFER TE ZIJN

Tegenwoordig wordt er zowel op kantoor, in de bar als onderweg regelmatig gesproken over de Netflix-serie Baby Reindeer (2024). De serie heeft zo'n sterke invloed op de kijkers dat ze zelf op zoek zijn gegaan naar de ware identiteiten van de personages uit de serie. De vrouw die wordt geïdentificeerd als de echte Martha onthult dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen en woedende reacties krijgt van supporters van Richard Gadd. De vrouw beweert zelf gestalkt te worden door niemand minder dan Gadd.

Puur voor roem en fortuin

Hoewel Gadd kijkers verzocht heeft niet zelf te gaan speuren naar de echte identiteiten achter de fictieve namen uit de serie, zijn fans fanatiek tekeer gegaan. De vrouw achter het personage Martha is inmiddels geïdentificeerd en liet zich recent interviewen, zonder haar ware naam bekend te maken. Volgens haar zit de vork heel anders in de steel dan Gadd beweert. Ze stelt dat de komiek haar het leven zuur maakt voor roem en fortuin.

Hij gebruikt Baby Reindeer nu om mij te stalken. Ik ben het slachtoffer. Hij heeft verdomme een serie over mij geschreven.

Van stalking beschuldigde vrouw

Compleet anders

Daarnaast ontkent de vrouw Gadd ooit gestalkt te hebben, geen 40,000 emails, geen 744 Tweets, geen brieven en ook geen 350 uur aan voicemails. Volgens haar leidt Gadd simpelweg aan het hoofdrolsyndroom. Ze zou nooit een speelgoed babyrendier hebben gehad en ook nooit met Gadd hebben gesproken over speelgoed uit haar jeugd. Over haar uiterlijk is de vrouw ook stellig: het personage in de serie is een stuk zwaarder dan zij is.

2024-04-28T09:54:15Z dg43tfdfdgfd