'UNFROSTED' OP NETFLIX: ALLES OVER DE NIEUWE KOMEDIE VAN JERRY SEINFELD

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe komedie Unfrosted: The Pop-Tart Story (2024), geregisseerd door niemand minder dan Jerry Seinfeld. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film.

Andere handige Netflix-pagina's:

Ontbijt-rivalen

In deze nieuwe serie van en met Jerry Seinfeld neemt Netflix ons mee terug naar het Michigan van 1963. Kellogg's en Post, gezworen rivalen op het gebied van ontbijtgranen, strijden met elkaar om een gebakje te maken dat het ontbijt voor altijd zal veranderen.

Trailer Unfrosted: The Pop-Tart Story

Seinfeld

Seinfeld, die we natuurlijk kennen van Seinfeld (1989–1998), schreef tevens het script. Daarnaast neemt hij dus ook een hoofdrol en de rol van regisseur op zich. Naast hem zijn de overige rollen in de komedie voor Spy-actrice Melissa McCarthy, komiek Jim Gaffigan, komiek Amy Schumer, Wonka-acteur Hugh Grant en Sonic-ster James Marsden.

Volgende week op Netflix

Unfrosted: The Pop-Tart Story is vanaf volgende week 3 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-04-28T08:39:10Z dg43tfdfdgfd