TOTALE VERWOESTING NADERT IN NIEUWE TRAILER 'THE BOYS' SEIZOEN 4

Butcher en Homelander maken zich klaar om terug te keren naar Prime Video met een gloednieuw seizoen van The Boys (2019– ). Wie denkt dat het allemaal niet gekker kan, kan maar beter de releasedatum van 13 juni in vetgedrukte letters in de agenda schrijven, want de Boys hebben serieuze plannen. De nieuwe beelden zijn nu te zien.

Veel op het spel

De trailer opent met Butcher die het hoofdkwartier binnenkomt. Butcher heeft gereflecteerd op zijn leven en begint te accepteren dat hij harde waarheden onder ogen moet zien. Hij is van mening dat hij Becca zijn leven verschuldigd is. Helaas is zijn vooruitzicht kort en er is nog maar weinig tijd om zaken recht te zetten. Zonder zijn team kan hij niks. Ze moeten een manier vinden om samen te werken, zo niet, dan is de wereld verloren.

Releasedatum

Het vierde seizoen bestaat uit acht afleveringen. De eerste drie afleveringen verschijnen 13 juni op Prime Video. De hoofdrollen worden gespeeld door Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Karl Urban, Antony Starr, Jack Quaid en Chace Crawford.

2024-05-04T10:33:01Z dg43tfdfdgfd