TOM HOLLAND GEEFT UPDATE OVER VIERDE 'SPIDER-MAN'-FILM: 'WE HEBBEN EEN ERFENIS TE BESCHERMEN'

In een recent gesprek met Deadline doet Spider-Man-acteur Tom Holland een boekje open over de status van de vierde superheldenfilm. Volgens de acteur werken "de beste in het vak" aan het verhaal, maar willen ze voorkomen veel dezelfde dingen te doen als eerdere delen in de franchise.

Vroeg stadium

In juni van vorig jaar gaf de acteur al aan dat de ontwikkeling van een vierde Spider-Man film nog in een vroeg stadium waren, en helaas op pauze werden gezet vanwege de schrijversstaking. Sindsdien is er geen nieuws over de film naar buiten gekomen, tot nu. Holland geeft aan dat er momenteel druk gewerkt wordt aan een verhaallijn zonder thema's uit het verleden te herhalen. "We hebben de besten in het vak die werken aan wat het verhaal ook mag zijn," geeft Holland aan.

Maar totdat we het hebben opgelost, hebben we een erfenis te beschermen. De derde film was op zoveel manieren speciaal dat we ervoor moeten zorgen dat we het juiste doen.

Tom Holland

De acteur voegt eraan toe dat dit de eerste keer is dat hij zo vroeg deel uitmaakt van het creatieve proces. "Het is gewoon een proces waarin ik toekijk en leer. Het is gewoon een heel leuke fase voor mij. Zoals ik al zei, iedereen wil dat het gebeurt. Maar we willen ervoor zorgen dat we niet dezelfde dingen overdrijven."

Franchise op Disney+

Gezien Hollands woorden neemt Marvel het maken van de vierde film erg serieus en willen ze de fans graag wat nieuws geven. Maar aangezien de verhaallijn van het vervolg nog niet rond is, gaat het nog wel enige tijd duren voordat deze daadwerkelijk uit zal komen. Wil je in de tussentijd Tom Holland weer zien schitteren als de vriendelijke superheld? Kijk dan alle drie de films op Disney+.

2024-04-22T15:32:15Z dg43tfdfdgfd