'THE OFFICE'-STERREN HERENIGEN ZICH ACHTER DE SCHERMEN VAN NIEUWE FILM 'IF'

Aandoenlijke achter de schermen-beelden van de binnenkort te verschijnen familiefilm IF (2024). Het fantasierijke verhaal herenigt namelijk twee filmsterren die elkaar maar al te goed kennen van successerie The Office (2005–2013): regisseur John Krasinski en de onvermoeibare Steve Carell.

Fluffy wezen

De twee groeten elkaar uitbundig in een promotiefilmpje voor If, een kindervriendelijke film over de denkbeeldige wezens die het leven van een jong meisje opfleuren. De (ook in Nederland) verwachte bioscooptitel combineert live-actionbeelden met echte mensen; zo staat Deadpool-ster Ryan Reynolds op de poster gebroederlijk naast een reusachtig fluffy wezen.

Gru in actie

Regisseur John Krasinski heeft aardig wat sterren voor zijn project kunnen strikken, waaronder dus Reynolds, The Fall Guy-ster Emily Blunt en ook The Office-held Steve Carell. In een video die Krasinski deelde op zijn eigen X-account, is te zien hoe de acteur de stem van de belangrijkste IF ('imaginary friend'), Blue, inspreekt. Stemmenrollen zijn sowieso bekend terrein voor de gewaardeerde Carell: kinderen die naar de Engelstalige versies van de Despicable Me-films luisteren, kennen de acteur al een tijdje als slechterik Gru.

Nog altijd chemie

Het filmpje met Krasinski en Carell valt vooral op door de hartelijke manier waarop de twee elkaar begroeten. Het is een dikke knipoog naar The Office, de komedieserie waarvoor de twee jarenlang samenwerkten. "Ik ben blij dat we het doorhebben. Dit is zo intiem", zegt Carell terwijl hij naar de camera wijst. Vervolgens spelen de twee een kleine sketch uit die bewijst dat hun chemie nog altijd niet is uitgewerkt.

Krasinski zelf speelt in IF de vader van Bea, het meisje dat de 'ifs' in haar hart sluit. Lijkt de film je de moeite waard? Dan kun je vanaf 16 mei in verschillende bioscopen terecht. Check hiervoor tezijnertijd de locaties en tijden via de filmpagina.

2024-04-25T08:27:04Z dg43tfdfdgfd