'THE 8 SHOW' TEASER: NETFLIX GEEFT MEER PRIJS VAN 'SQUID GAME'-ACHTIGE SPELSHOW

Gaat Netflix binnenkort weer scoren met The 8 Show (2024– ), een opvallende spelshow die herinneringen oproept aan megahit Squid Game (2021– ) en Squid Game: The Challenge (2023– )? In de nieuwe teaser krijgen we in ieder geval een duidelijker beeld van de deelnemers. Wie zijn er bereid om zich lange tijd te laten opsluiten in de mysterieuze spelstudio?

Blijven is ontvangen

Acht individuen kunnen in The 8 Show stinkend rijk worden door simpelweg hun tijd uit te zitten. Het enige wat ze hoeven te doen om in aanmerkingen te komen voor de hoofdprijs, is blijven. Dat klinkt makkelijk, tot je hoort wat de acht moeten betalen voor hun basisbehoeften: duizend keer zoveel als normaal…

Leuk of levensgevaarlijk?

"Speciale skills of kennis heb je voor deze show eigenlijk niet nodig", klinkt het op de kersverse beelden. En toch moeten de deelnemers alles op alles zetten om hun verblijf in het gebouw van - het kon ook niet anders - acht verdiepingen tot een succes te maken. Is dit nu een leuke of juist een levensgevaarlijke spelshow?

Je ziet het vanaf 17 mei, als Netflix de serie wereldwijd vrijgeeft. Heb je Squid Game al gezien, maar staat Squid Game: The Challenge nog ongekeken op je watchlist? Dan helpt die show je misschien om alvast in de stemming te komen.

2024-04-23T07:04:29Z dg43tfdfdgfd