'STRANGER THINGS'-FANS BOOS OP MILLIE BOBBY BROWN: 'VERVANG HAAR'

Fans hoopten dat Stranger Things (2016– ) in 2024 terug zou keren op Netflix, maar merkten al snel op dat de serie niet in de highlight video van dit jaar staat. De opnames zijn momenteel gaande en op zijn vroegst verschijnen Eleven en haar vrienden begin 2025 in nieuwe afleveringen, tot grote teleurstelling van fans. Tot grote woede van nauwe volgers van hoofdrolspeler Millie Bobby Brown dook de actrice enkele dagen geleden op in het Disney World Resort: "Daarom duurt het een jaar voordat de serie klaar is."

'Het hoeft al niet meer'

Volgens Brown duren de opnames van het nieuwe seizoen van Stranger Things wel tot het einde van het jaar. Dit werd bevestigd door de makers die onthulden dat de laatste opnamedag gepland staat voor 22 december. Hiermee is het zelfs twijfelachtig of een release in de eerste maanden van 2025 wel haalbaar is. Inmiddels wordt er zelfs gesproken over een release in oktober 2025. Nu bekend is geworden dat Brown de set heeft verlaten om Disney World Resort te bezoeken in plaats van de Upside Down, zijn fans er niet langer meer van overtuigd dat alles op alles wordt gezet om de serie niet nog verder te laten uitlopen.

Het valt mee

Sommige fans geven Brown de schuld van de vertraging. Een handvol fans laat zelfs weten dat het van hen niet meer hoeft. Ze hebben hun interesse in Stranger Things verloren. Een ander merkt op dat Brown vervangen moet worden als het zo doorgaat. Anderen kunnen het relativeren en benadrukken dat Orlando slechts op een paar uur rijden afstand ligt van Atlanta, waar de serie wordt opgenomen. Ze zou dus binnen een mum van tijd terug kunnen keren. Daarnaast is Brown wellicht niet elke dag op de set nodig. Voor de opnames van het vierde seizoen werd de actrice pas na enkele maanden opgeroepen om deel te nemen aan de opnames.

2024-05-04T11:48:16Z dg43tfdfdgfd