STEVE BUSCEMI VOEGT ZICH BIJ DE CAST VAN 'WEDNESDAY' SEIZOEN 2: OPNAMES GESTART

Goed nieuws voor fans van Wednesday (2022– ): eindelijk zijn de opnames van het reeds aangekondigde tweede seizoen begonnen. Aan de hand van een nieuwe video onthult Netflix tevens een aantal eerste details: zoals de nieuwe gezichten die zich in seizoen 2 bij de cast voegen.

Nieuwe gezichten

Niemand minder dan The Big Lebowski-ster Steve Buscemi heeft in het nieuwe seizoen een rol. Welke rol dit is, wil Netflix nog niet kwijt. Wie zich ook bij de cast voegen, zijn Scoop-actrice Billie Piper, Lord of Misrule-actrice Evie Templeton, The Handmaid's Tale-acteur Owen Painter en Law & Order: Organized Crime-acteur Noah Taylor. De opnames zijn gestart in Ierland.

Nieuw TikTok-kanaal

Naast de nieuwe castleden heeft Netflix nog meer nieuws: vandaag lanceert Thing, de bekende hand in de serie, een eigen TikTok-kanaal. "Thing Tok", zoals de streamingdienst het kanaal noemt, is volledig gewijd aan de Netflix-seire, vertelt vanuit Things perspectief.

Releasedatum Wednesday seizoen 2 op Netflix

Het is nog niet bekend wanneer Wednesday seizoen 2 op Netflix verschijnt. Omdat de opnames nu pas zijn begonnen, lijkt een release in 2025 waarschijnlijk. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Wednesday in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

2024-05-07T13:44:29Z dg43tfdfdgfd