SERIE MET VERBLUFFENDE ESTHETIEK AL 8 WEKEN OP RIJ IN WERELDWIJDE NETFLIX TOP 10

Of The Gentlemen (2024) nu echt een geweldige serie is of slechts prettig is om naar te kijken vanuit esthetisch oogpunt, daar zijn Netflix-abonnees het niet over eens. Wat buiten kijf staat is dat de serie het ontzettend goed doet. Even ging deze productie de concurrentie aan met 3 Body Problem (2024– ) en inmiddels staat de misdaadkomedie alweer acht weken op rij in de wereldwijde Netflix top 10.

Serie vs Film

In The Gentlemen zien we hoe aristocraat Eddie het familie-landgoed erft. Hij ontdekt dat het landgoed al jaren dient als een enorm wietimperium en dat de eigenaars niet van plan zijn hun lucratieve zaak te verlaten. De serie is een spin-off van de bioscoopfilm The Gentlemen (2019). Hoewel het verhaal zich afspeelt in dezelfde wereld, is er geen connectie met de personages uit de film.

Nog steeds populair

Sinds de release van The Gentlemen zijn er weer een paar andere series die beschreven kunnen worden als grote hit, waaronder Baby Reindeer (2024), Unlocked: A Jail Experiment (2024– ) en Dead Boy Detectives (2024– ). Desondanks is The Gentlemen nog steeds ontzettend populair. In de week van 22-28 april werd de serie maar liefst 2,3 miljoen keer bekeken. Helaas is er nog geen officieel nieuws over een tweede seizoen. Wel heeft maker Guy Ritchie laten weten dat hij ideeën genoeg heeft voor een vervolgseizoen.

2024-05-04T15:18:50Z dg43tfdfdgfd