RYAN REYNOLDS REAGEERT OP 'ONGEPLANDE' TRAILERTOEVALLIGHEID 'DEADPOOL & WOLVERINE'

Als superheldenfan zul je het niet gemist hebben: na de recordbrekende teaser is er nu ook een volwaardige nieuwe trailer te zien van Deadpool & Wolverine (2024), volgens de regisseur absoluut niét (langer) 'Deadpool 3'. De trailer in kwestie loopt over van de easter eggs en andere referenties, maar een muziekaccount op X ontdekte ook nog een bizarre toevalligheid...

Hitgevoelig

Het gaat om een feitje rond Madonna's Like a Prayer, de pophit uit de jaren '80 die anno nu dient als gevorderde trailerchoreografie:

Toen in 2018 Deadpool 2 uitkwam, maakte een remixversie van Celine Dions Ashes (een nummer dat speciaal voor de soundtrack werd opgenomen) de jump naar de top van de Billboard Dance Charts. Op X zijn er nu dus al talloze fans die een nieuwe hitlijstbestorming van Madonna voorspellen, maar er is meer: op 22 april, de dag waarop de 'Like a Prayer'-trailer verscheen, is het precies 35 jaar geleden dat de single én het album voor het eerst de Billboard-hitlijsten aanvoerden.

Marvel Jesus

Dat kan geen toeval zijn, toch? Wel als het aan franchisester Ryan Reynolds ligt, want de acteur reageerde op X met een ontkennende knipoog op het muziekaccount dat het bizarre feitje aanstipte.

'Marvel Jesus' verwijst naar de oorspronkelijke teaser, waarin Wade Wilson zichzelf die opvallende titel toedicht. Koren op de molen van de fans natuurlijk, zeker omdat er in het nummer Like a Prayer ook nog eens een duidelijk religieus element zit.

Toeval met een knipoog?

Was de timing van de trailerrelease en de hitgeschiedenis van het Madonna-nummer inderdaad stom toeval, of was ook de ontkenning van Deadpool er eentje met een knipoog? Hoe dan ook draagt het leuk bij aan de voorpret, niet in de laatste plaats voor Madonna; voor je het weet, springt een van haar meest gevierde platen inderdáád nog eens naar de top.

2024-04-23T08:04:43Z dg43tfdfdgfd