RYAN REYNOLDS EN HUGH JACKMAN MOETEN DE WERELD REDDEN IN NIEUWE TRAILER VAN 'DEADPOOL & WOLVERINE'

Nadat de aller eerste teaser van Deadpool & Wolverine (2024) een nieuw record neer wist te zetten, onthult Marvel zojuist nieuwe beelden. Ryan Reynolds en Hugh Jackman schitteren samen als hun iconische superheldenpersonages in de gloednieuwe trailer.

Samen de wereld redden

In de eerste teaser kregen we al te zien dat Wade Wilson wordt meegenomen door een groep TVA-agenten (uit Loki Loki (2021–2023)) omdat hij aan het einde Deadpool 2 (2018) geknoeid heeft met de tijd door zijn tijdreizen. In de gloednieuwe trailer blijkt dat Deadpool de taak heeft gekregen de wereld te redden en hij besluit Wolverine op te zoeken om zijn hulp in te schakelen. "Ik sta op het punt alles te verliezen waar ik ooit om heb gegeven," horen we hem zeggen, waarop Wolverine antwoordt: "Niet mijn probleem." Wie is deze Wolverine? En tegen welk kwaad moeten ze vechten?

Marvel Cinematic Universe

Deadpool & Wolverine is de derde film uit de Deadpool-franchise en de eerste die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe. Zo zien we naast de TVA-agenten uit Loki ook even een beeld van de enorme helm van Ant-Man als de ingang van een schurken basis. Aan het einde van de trailer is ook te zien hoe Deapool en Wolverine richting een grote zwevende cirkel zoals die van Doctor Strange (2016) springen.

Nieuwe schurk

De film is geregisseerd door Shawn Levy en brengt Ryan Reynolds terug als de sarcastische superheld. Hugh Jackman kruipt weer in de rol van zijn X-Men-personage en ook Deadpool-acteurs Morena Baccarin en Rob Delaney doen weer mee. The Crown-ster Emma Corrin is voor het eerst in het MCU te zien als schurk Cassandra Nova, en ook Matthew Macfadyen is een nieuwe toevoeging in de rol van Mr. Paradox. Hoewel ze niet in de trailer te zien zijn zullen ook Jennifer Garner en Patrick Stewart te zien zijn in de film als Elektra en Professor X.

Deadpool & Wolverine draait vanaf 24 juli in de bioscoop.

2024-04-22T14:32:06Z dg43tfdfdgfd