'REBEL MOON 2' VAN DE TROON GESTOTEN OP NETFLIX DOOR NEDERLANDSE ROMCOM

Rebel Moon: The Scargiver (2024) is niet langer de populairste film van het moment op Netflix. Na enige tijd aan kop op de streamingdienst heeft een romantische komedie van eigen bodem, Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023), het stokje overgenomen.

Andere handige Netflix-pagina's:

Massaal bekeken

De romcom met Barbara Sloesen verscheen afgelopen week op de streamingdienst en wordt daar zó massaal bekeken, dat deze gelijk al het vervolg op Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023) voorbijgaat. Concrete kijkcijfers zijn nog niet bekend, maar het is duidelijk dat abonnees dolblij zijn met de komst van de romcom van eigen bodem.

Samengesteld gezin

Iris weet zichzelf nog steeds in de problemen te brengen. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up en haar leven is dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet?

Een samengesteld gezin blijkt moeilijker dan gedacht en ook een vriendin van je ex die zich met alles bemoeit helpt niet mee. Het duurt dan ook niet lang tot alle stoppen van Iris doorslaan, waardoor ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar brengt. Gelukkig heeft ze altijd haar vriendinnen...

2024-04-29T06:57:42Z dg43tfdfdgfd