PLANNEN VOOR DE BEGRAFENIS VAN KONING CHARLES III WORDEN BIJGEWERKT

Te midden van de strijd tegen kanker worden de begrafenisplannen van Koning Charles III bijgewerkt (Foto: Reproductie/Instagram)

Koning Charles III, die bijna drie maanden geleden gediagnosticeerd werd met kanker, heeft volgens de website The Daily Beast een aanzienlijke verslechtering van zijn gezondheidstoestand ervaren.

“In de afgelopen weken heb ik met vrienden van de koning over zijn gezondheid gesproken, en de meest voorkomende reactie is… ‘Het gaat niet goed'”, meldde Tom Sykes van The Daily Beast afgelopen donderdag (25), toevoegend dat een vriend van de monarch beweerde dat Charles “vastbesloten is om te winnen”.

“Iedereen blijft optimistisch, maar hij is echt heel erg ziek. Erger dan ze laten doorschemeren”, zou de bron hebben gezegd. Sykes meldde ook dat de begrafenisplannen van de koning, met de codenaam “Operatie Menai Bridge”, momenteel worden herzien.

Volgens het rapport van The Daily Beast circuleert er ook een apart document dat evalueert wat goed ging bij de begrafenis van koningin Elizabeth in september 2022 en wat beter zou kunnen de volgende keer dat een monarch overlijdt.

Alle bronnen benadrukten dat de koninklijke begrafenisplannen voortdurend worden herzien. Een voormalige medewerker gaf echter toe dat de gezondheidsproblemen van Charles de plannen een andere toon en urgentie hebben gegeven.

“De plannen zijn uit het stof gehaald en worden actief bijgewerkt”, legde de voormalige medewerker uit. “Het is niet meer dan je zou verwachten, aangezien de koning gediagnosticeerd is met kanker. Maar hun circulatie heeft zeker de geesten geconcentreerd.”

Begin februari kondigde Buckingham Palace aan dat Koning Charles III gediagnosticeerd was met kanker. De koning ontdekte de kanker na een ziekenhuisprocedure met betrekking tot een goedaardige prostaatvergroting.

“Tijdens de recente ziekenhuisprocedure van de koning voor een goedaardige prostaatvergroting, werd een apart zorgwekkend probleem waargenomen”, meldde het paleis in een verklaring. In een aparte verklaring verduidelijkte het paleis dat Koning Charles geen prostaatkanker heeft. Deze inhoud is gecreëerd met de hulp van AI en door het redactieteam herzien.

The post Plannen voor de begrafenis van Koning Charles III worden bijgewerkt appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T20:37:09Z dg43tfdfdgfd