PAMELA ANDERSON GECAST IN 'NAKED GUN'-REBOOT MET LIAM NEESON

Er is al lange tijd sprake van een reboot van de Naked Gun-films van Leslie Nielsen. Inmiddels is bekend geworden dat naast Liam Neeson ook sekssymbool Pamela Anderson een rol heeft te pakken in het nieuwe project. Dat melden Amerikaanse media na een aankondiging van Paramount.

Leslie Nielsen

In de drie Naked Gun-films - The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988), The Naked Gun 2½: The Smell of Fear (1991) en Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994) - leerden we Leslie Nielsen kennen als de stuntelende agent Frank Drebin. Omdat een vervolg nooit gemaakt kon worden met de acteur opnieuw in de hoofdrol door zijn overlijden in 2010, is Liam Neeson nu degene die de hoofdrol zal vertolken in de reboot.

Pamela Anderson

Niet alleen zal de actieheld de hoofdrol spelen, maar hij gaat de reboot van Naked Gun ook zelf regisseren. Inmiddels is bekend wie zijn tegenspeler zal zijn. Pamela Anderson is toegevoegd aan de cast en zal vermoedelijk net als Priscilla Presley het 'bombshell'-personage vertolken. Neeson speelt naar verluidt de zoon van luitenant Frank Drebin.

Release

Het is niet bekend waar de reboot precies over zal gaan, maar we kunnen natuurlijk een hoop hilariteit en gestuntel verwachten. De reboot van Naked Gun staat voor juli 2025 op de agenda bij Paramount.

2024-04-17T15:09:11Z dg43tfdfdgfd