'OUTER BANKS' SEIZOEN 4 KRIJGT RELEASEUPDATE VAN NETFLIX-CEO TED SARANDOS

Outer Banks (2020– ) is een van de meest bekeken series op Netflix. In seizoen 3 zagen we hoe de zoektocht naar de schat tot een eind kwam en werd een nieuw plot geïntroduceerd met de belofte van een nieuw seizoen. Dit nieuwe seizoen liep aanzienlijke vertraging op door de stakingen van 2023. Gelukkig komt Netflix nu met een update over de release.

Dit jaar nog

Wie bang was dat de stakingen voor eens en altijd roet in het eten hadden gegooid voor de toekomst van Outer Banks, kan opgelucht ademhalen. Netflix-CEO Ted Sarandos heeft geruststellend nieuws. Outer Banks seizoen 4 staat nog steeds op de planning, sterker nog, de serie staat nog steeds gepland voor release in 2024 en wel in de tweede helft van het jaar.

Veel concurrentie

De opnames zijn momenteel in volle gang en staan gepland voor afronding rond midden mei. Het is nog niet bekend of Outer Banks in de herfst of in de winter op Netflix zal verschijnen. Onlangs werd onthuld dat ook het vierde seizoen van Emily in Paris (2020– ) in de tweede helft van 2024 op de streamingdienst te zien zal zijn. Het lijkt erop dat het einde van 2024 een drukke periode zal worden voor wat betreft series op Netflix. Naast deze twee knallers worden ook dit jaar nog nieuwe afleveringen van Squid Game (2021– ) en Cobra Kai (2018– ) verwacht.

2024-04-28T14:40:01Z dg43tfdfdgfd