OPNAMES VAN GRIEZELIG NIEUW SEIZOEN 'GOOSEBUMPS' BIJ DISNEY+ GESTART

Disney+ is nog lang niet klaar met griezelen, want na een succesvol eerste seizoen, zijn er nieuwe afleveringen in de maak van de spookserie Goosebumps (2023– ). De streamingdienst laat nu weten dat de opnames zijn gestart.

R.L. Stine

Goosebumps is gebaseerd op de iconische boeken van R.L. Stine en het was dus nauwelijks een verassing dat de Disney+-serie een van de best bekeken series uit 2023 werd voor Disney Branded Television. Natuurlijk komen er dan ook nieuwe afleveringen aan!

Opnames begonnen

Ondanks dat seizoen 2 een nieuwe cast en een nieuwe setting krijgt, mogen we hetzelfde niveau verwachten die we van Goosebumps gewend zijn. Op Instagram laat Disney+ weten dat de opnames begonnen zijn en dat daarmee de productie in volle gang is.

Groot mysterie

In de nieuwe afleveringen volgen we een stel broers en zussen die een grote drieging ontdekken in hun eigen huis. Het leidt tot vreemde gebeurtenissen en een groot mysterie. Terwijl ze proberen uit te vinden wat er aan de hand is, raken ze verstrikt in een verhaal over de vermissing van vijf tieners in 1994.

Meer van Goosebumps

Het is zeker niet de eerste keer dat er een serie over de iconische verhalen verscheen, want dit begon in 1992 met een eerste deel voor Stine. Drie jaar later verscheen er een serie, Goosebumps (1995–1998), en recenter keken we nog naar de films Goosebumps (2015) en Goosebumps 2: Haunted Halloween (2018). Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen van de Disney+-serie verschijnen.

2024-05-06T14:26:18Z dg43tfdfdgfd