OPLETTENDE KIJKER SPOT ENORME FOUT OP EERSTE BEELDEN VAN AANKOMENDE OORLOGSFILM MET HENRY CAVILL

Je zou denken dat film- en seriemakers veel geleerd hebben van het Starbucks-debacle van Game of Thrones (2011–2019), waarbij in het laatste seizoen van de hitserie een koffiebeker in beeld bleek te staan. Toch lijkt het nu opnieuw te zijn gebeurd bij de aankomende oorlogsfilm The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024). Een oplettende kijker spot eenzelfde fout op de promotiebeelden van de film met Henry Cavill in de hoofdrol.

Koffiebeker

Op een foto van de waargebeurde oorlogsfilm - die zich rond 1940 afspeelt - is een moderne koffiebeker te vinden (in het midden onderin, links van de linker groene fles). Op reddit wijst een gebruiker de rest op de fout. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? "Fijn dat er nog steeds werk is voor de koffiebeker uit Game Of Thrones!" wordt er gegrapt. "Ik vind deze kleine fouten veel beter dan dat ik merk dat een afbeelding door AI is gemaakt."

Buitenbeentjes

De oorlogsfilm is gebaseerd op het boek The Ministry of Ungentlemanly Warfare: How Churchill's Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops van Damien Lewis en op onlangs vrijgegeven documenten van het Britse Ministerie van Oorlog.

Deze documenten beschrijven de avonturen van een groep zeer bekwame buitenbeentjes die onder Winston Churchill en schrijver Ian Fleming bij elkaar werden gebracht om de oorlogsinspanningen van de nazi's in de as te leggen door middel van sabotage die het Derde Rijk nooit had zien aankomen. Ritchie's film benadrukt de gevaren van hun missie.

Wanneer te zien?

The Ministry of Ungentlemanly Warfare verscheen in de VS afgelopen week in de bioscoop. Een Nederlandse releasedatum is er echter nog niet. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet The Ministry of Ungentlemanly Warfare in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

2024-04-22T08:01:13Z dg43tfdfdgfd