OP ééN VOORWAARDE WORDT EEN TWEEDE DEEL VAN DISNEY-FILM 'BIG HERO 6' GEMAAKT

Het is dit jaar tien jaar geleden dat Big Hero 6 (2014) uitkwam bij Disney en om die reden wordt een van de makers gevraagd naar een eventueel vervolg op de superhelden-animatie. Die kans is er zeker, maar wel op één voorwaarde.

Marvel

Big Hero 6 is losjes gebaseerd op de gelijknamige comic van Marvel en de animatiefilm van Disney bleek in 2014 al snel een schot in de roos. De geliefde animatiefilm haalde ruim $657 miljoen op aan de kassa en kreeg daarna ook nog twee spin-offseries: Big Hero 6 The Series (2017–2021) en Baymax! (2022).

Big Hero 6 2?

Toch krijgen fans werkelijk geen genoeg van deze schattige combinatie tussen Disney en Marvel van regisseurs Don Hall en Chris Williams. Zit er misschien een direct vervolg op de film in het verschiet? Volgens producer Roy Conli misschien wel! "We vieren dit jaar het 10-jarig jubileum van Big Hero 6", zegt een trotse Conli in gesprek met Screen Rant. "Het is een interessante vraag, want het is echt aan Don of hij daar een vervolg op wil maken."

Het was Don's concept en idee. Ik spoor hem stiekem altijd aan om het te doen, maar we zullen zien.

Roy Conli

Lieve robot

Big Hero 6 draait om Hiro Hamada, een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijke situatie terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de zachtaardige robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

2024-04-17T16:09:17Z dg43tfdfdgfd