NIEUWE ZOETSAPPIGE DRAMASERIE à LA 'VIRGIN RIVER' VANAF VANDAAG TE ZIEN

Na het enorme succes van Virgin River (2019– ) op Netflix komt Prime Video vandaag met hun antwoord op dit succes: The Baxters (2024– ). De serie is nu te zien op de streamingdienst.

Andere handige Amazon Prime Video-pagina's:

John en Elizabeth

Ouders Elizabeth (Roma Downey) en John Baxter (Ted McGinley) roepen hun kinderen op om hun steentje bij te dragen als hun dochter Kari (Ali Cobrin) onthult dat haar vader een affaire heeft met een van zijn studenten.

Kari wendt zich tot haar broers en zussen, Ashley (Masey McLain), Luke (Josh Plasse), Erin (Reilly Anspaugh) en Brooke (Emily Peterson) voor advies en begeleiding bij de volgende stappen in haar huwelijk. Uiteindelijk leunt Kari ook op een oude vriend, Ryan, en begint voor hem te vallen.

Al zeker van een vervolg

The Baxters is gebaseerd op de New York Times-bestseller Redemption van Karen Kingsbury. Hoewel het eerste seizoen uit tien afleveringen zal bestaan, is de serie daarna ook al zeker van een vervolg. The Baxters is nu namelijk al zeker van maar liefst drie seizoenen. Maar liefst 34 afleveringen in totaal.

Vanaf vandaag te zien

The Baxters is nu te zien op Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Prime Video.

2024-03-28T12:53:50Z dg43tfdfdgfd