NIEUWE ROMANTISCHE SERIE ZIT 'BABY REINDEER' OP DE HIELEN IN NETFLIX TOP 10

Kan er iets in de buurt komen van Baby Reindeer (2024)? De nieuwe Nederlandse serie Costa!! de serie (2024– ) doet een poging en zit de Britse wereldhit op de hielen in de Netflix top 10. Dat is vooral verrassend gezien de vele slechte reacties op het nieuwe avontuur van eigen bodem...

Andere handige Netflix-pagina's:

Verrassende kijkcijfers

De Costa-serie kan namelijk niet op veel lof rekenen. Kijkers laten weten de serie na vijf minuten te hebben afgezet of - als ze wel verder hebben gekeken - dat het resultaat niet iets is om naar huis te schrijven. Daarom is het extra opvallend dat Costa!! de serie alsnog zoveel kijkers weet te trekken. De serie staat nu op plek 2 in de Netflix top 10, vlak achter Baby Reindeer.

Ik vind die DJ te kinderachtig, karaktertje is heel druk wat hij moet spelen en alsof hij op speed staat. De oude Costa was veel leuker!

Lid Facebook-groep 'Netflix Tips & Nieuwtjes'

Ik vind Nederlandse series vaak echt goed, maar dit is gewoon te triest voor woorden, zo slecht geacteerd.

Lid Facebook-groep 'Netflix Tips & Nieuwtjes'

Nieuw zomers avontuur

Club Costa maakt zijn langverwachte terugkeer op onze schermen en dankzij de hechte, gemengde cast van acht personen die samen de Costa-familie vormen, is geen dag hetzelfde aan de Spaanse kust. Het is een komen en gaan van mooie mensen, liefde, muziek en dans.

2024-05-06T07:25:10Z dg43tfdfdgfd