NIEUWE MYSTERYSERIE UIT 'THE SANDMAN'-UNIVERSUM NU TE ZIEN OP NETFLIX

"Word je achtervolgd door een vervelende geest? Heeft een demon je kernherinneringen gestolen? Misschien wil je de Dead Boy Detectives bellen," aldus Netflix over hun nieuwste serie Dead Boy Detectives (2024– ). De spin-off van hitserie The Sandman (2022– ) staat nu op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Vrienden tot de dood

We maken kennis met Edwin Payne (George Rexstrew) en Charles Rowland (Jayden Revri), de jongens achter het bureau Dead Boy Detectives. Het zijn tieners die tientallen jaren uit elkaar geboren zijn en elkaar alleen vinden in de dood, want ze zijn geesten… Ze doen alles om bij elkaar te blijven - inclusief ontsnappen aan boze heksen, de hel en de dood zelf.

Van Sweet Tooth-maker

De serie is bebaseerd op stripboeken die Neil Gaiman en Matt Wagner creëerden voor DC en wordt gemaakt door Beth Schwartz, die eerder Arrow (2012–2020) en Sweet Tooth (2021– ), en door Greg Berlanti, uitvoerend producent van Riverdale (2017–2023). De hoofdrollen zijn voor nieuwkomer George Rexstrew, Fate: The Winx Saga-acteur Jayden Revri, You-acteur Lukas Cage en White Lines-actrice Kassius Nelson.

Nu op Netflix

Dead Boy Detectives bestaat uit acht afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

2024-04-25T05:41:49Z dg43tfdfdgfd