NIEUWE ACTIEKOMEDIE MET RYAN GOSLING VANAF DEZE WEEK TE ZIEN

Ryan Gosling schittert vanaf deze week in The Fall Guy (2024). een gloednieuwe komische actiefilm met ook Emily Blunt in de hoofdrol. De film gaat deze week in première op het witte doek.

Een stuntman en een cameravrouw

Gosling speelt Colt Seavers, een stuntman die depressief is geworden door een optreden op de set dat zo fout ging dat het hem bijna het leven kostte. Emily Blunt neemt de rol van Jody Moreno op zich, een voormalige cameravrouw (en voormalige liefde) die haar grote doorbraak krijgt als regisseur van een belachelijk extravagante sciencefiction-western die Colts hulp nodig heeft.

Barbenheimer

De film is losjes gebaseerd op tv-serie The Fall Guy (1981–1986). De nieuwe films is geregisseerd door David Leitch, die eerder Atomic Blonde (2017) en Bullet Train (2022) maakte. Gosling veroverde onlangs de wereld als Ken in Barbie (2023). Zijn tegenspeelster is Emily Blunt, die we kennen uit A Quiet Place (2018) en Oppenheimer (2023).

Deze week in de bioscoop

The Fall Guy draait vanaf komende donderdag 25 april in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

2024-04-22T10:16:31Z dg43tfdfdgfd