NETFLIX ONTHULT TRAILER VAN KOMEDIEFILM 'UNFROSTED: THE POP-TART STORY' VAN JERRY SEINFELD

Jerry Seinfeld maakt binnenkort zijn regiedebuut en dat doet hij zeker niet met een magere productie. In Netflix' nieuwe komediefilm Unfrosted: The Pop-Tart Story (2024) komen een aantal grote namen samen en uit de trailer blijkt dat we al genoeg kunnen lachen.

Sterrencast

Jerry Seinfeld heeft absoluut niet de minste namen opgetrommeld voor zijn regiedebuut over Pop-Tarts; ontbijtkoekjes uit de Verenigde Staten. We zien Hugh Grant (als Frosted Flakes-mascotte), Melissa McCarthy, Amy Schumer, Max Greenfield, James Marsden én Dan Levy terug in Unfrosted.

Rivalen

Netflix beschrijft Unfrosted: The Pop-Tart Story als een verhaal over 'ambitie, suiker, verraad en dreigende melkmannen'. Dat is natuurlijk nog een beetje vaag, maar in essentie zien we de vurige strijd tussen Kellogg's en Post in het Michigan van 1963.

Nieuwe beelden

De twee bedrijven waren gezworen rivalen op het gebied van ontbijtgranen en doen er alles aan om een gebakje te maken dat het ontbijt voor eeuwig zal veranderen. In de VS dan. Bekijk de hilarische trailer hieronder:

Release

We moeten nog even het geduld opbrengen voordat we Unfrosted: The Pop-Tart Story kunnen bewonderen op Netflix. De film van Jerry Seinfeld is vanaf 3 mei te streamen.

2024-03-28T15:23:50Z dg43tfdfdgfd