NETFLIX MAAKT PLANNING BEKEND: DEZE 30+ NIEUWE SERIES VERSCHIJNEN IN MEI

De planning voor mei is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat aardig wat op het programma! Maar liefst 24 nieuwe series verschijnen volgende maand en van 6 series verschijnt een nieuw seizoen.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in drie lijsten opgedeeld: een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt, een lijst met gelicenseerde series en een lijst met geheel nieuwe series. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe seizoenen

Van 5 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Ook verschijnen een aantal seizoenen van series die geen Netflix Originals zijn.

Nieuwe gelicenseerde series

Deze series zijn geen Netflix Originals, maar de streamingdienst heeft de rechten van de series weten te bemachtigen waardoor ze deze ook hier in Nederland kunnen uitbrengen.

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in mei op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in mei ook nieuwe anime toe.

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor mei. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

2024-04-25T08:42:19Z dg43tfdfdgfd