NETFLIX KONDIGT 'A GOOD GIRL'S GUIDE TO MURDER'-VERFILMING AAN MET MET 'WEDNESDAY'-STER

De mysterie-roman A Good Girl's Guide To Murder van Holly Jackson krijgt een gelijknamige serie op Netflix. De streamingsdienst maakt vandaag het nieuws bekend en onthult daarbij dat Wednesday-ster Emma Myers de hoofdrol zal spelen.

Op zoek naar de echte moordenaar

Wanneer een schoolmeisje zogenaamd wordt vermoord door haar vriendje, is een slimme en eigenzinnige klasgenoot daar niet zo zeker van. Pip Fitz-Amobi ziet hoe de gruwelijke moord vijf jaar later haar geboortestad nog steeds in zijn greep houdt en ze denkt dat er meer aan de hand is. Pip begint haar eigen onderzoek als ze de zaak bekijkt voor haar schoolproject, vastbesloten om dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken. Maar als de echte moordenaar nog vrij rondloopt, hoe ver zullen ze dan gaan om haar van de waarheid te weerhouden?

Family Switch-actrice

Emma Myer speelde de kleurrijke Enid Sinclair tegenover Jenna Ortega in Wednesday, en was onlangs te zien in de komedie Family Switch (2023) samen met Jennifer Garger en Ed Helms. In A Good Girl's Guide to Murderzal ze de hoofdrol van Pip Fitz-Amobi op zich nemen, een hardwerkende studente die er niet zo zeker van is dat Sal Singh de moordenaar is van zijn vriendinnetje Andie Bell. Nieuwkomer Zain Iqbal speelt de rol van Ravi Singh, het jongere broertje van Sal die graag wil helpen nadat zijn broer zelfmoord heeft gepleegd. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Anna Maxwell Martin, Gary Beadle, Mathew Baynton, India Lillie Davies, Rahul Pattni en Henry Ashton.

Releasedatum

Een exacte releasedatum van de serie is helaas nog niet bekend. Eerst zal A Good Girl's Guide to Murder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te zien zijn bij de BBC, waarna de serie later dit jaar naar Netflix komt. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een account aan op onze site, zet de serie in je watchlist en ontvang zo automatisch updates.

2024-04-22T16:17:27Z dg43tfdfdgfd