NETFLIX DUIKT IN MYSTERIEUZE ZAAK VAN MOORDENDE CHEF-KOK MET NIEUWE DOCUSERIE

Na een oplichtende veganistische restauranthouder in Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (2022) duikt Netflix binnenkort in een moordende chef-kok met El Rey del Cachopo (2024). De Spaanse docuserie komt volgende maand naar de streamingdienst.

Gruwelijke moord

De koning van Cachopo, zoals César Román bekend staat om het hotelbedrijf dat hij leidde toen de moord plaatsvond, werd in juni 2021 veroordeeld voor het vermoorden en in stukken hakken van Heidi Paz, zijn partner. Zijn culinaire carrière in de schijnwerpers bouwde hij ook nog eens op door een web van geheimen en valse identiteiten...

Román bekent schuld

Toevallig zijn er deze week nieuwe ontwikkelingen in de zaak. In een brief aan Provinciaal Hof verzekert César Román dat hij zich "aan de rechtsstaat" wil onderwerpen en biedt hij aan om in de rechtbank uitleg te geven over de moord, als de familie dat wenst. Hij geeft de misdaad dus toe. De man zit momenteel een gevangenisstraf van 15 jaar uit.

Driedelige docuserie volgende maand op Netflix

El Rey del Cachopo is vanaf 10 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-04-16T12:22:30Z dg43tfdfdgfd