NETFLIX DEELT NIEUWE BEELDEN VAN VERVOLG OP SPAANSE THRILLER 'EL HOYO'

Ken jij El Hoyo (2019) nog? De bizarre Spaanse horrorthriller over een gevangenis met een uniek systeem krijgt binnenkort een vervolg op Netflix. Vandaag onthult de streamingdienst een aantal nieuwe beelden. Zal een releasedatum snel volgen?

Nieuwe personages

"Denk je dat je gerechtigheid kunt afdwingen in de hel van Het Platform? En als je het probeert, wie zal het afdwingen?" aldus Netflix over El Hoyo 2. Dat is tot nu toe alles wat het betreft het plot dat we weten over deel 2.

Op twee nieuwe foto's zien we de nieuwe personages die worden gespeeld door La chica de nieve-ster Milena Smit en La casa de papel-acteur Hovik Keuchkerian. Wat heeft het vervolg voor hen in petto?

Hoe lager, hoe minder eten

In deel 1, dat zich in een dystopische toekomst afspeelt, kijken gevangenen in verticaal gestapelde cellen hongerig toe hoe voedsel van boven naar beneden komt. Ze voeden de bovenste lagen, maar laten de mensen eronder uitgehongerd en geradicaliseerd achter.

Releasedatum El Hoyo 2 op Netflix

Het vervolg wordt opnieuw geregisseerd door Galder Gaztelu-Urrutia, maar heeft nu helaas nog geen releasedatum. We verwachten binnenkort een eerste teaser en mogelijk meer nieuws wanneer we de thriller op Netflix kunnen gaan zien. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet El Hoyo 2 in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

2024-04-19T10:55:20Z dg43tfdfdgfd