NETFLIX DEELT EERSTE BEELDEN VAN NIEUWE COLOMBIAANSE SERIE OVER INTIEM FAMILIEDRAMA

Netflix voegt binnenkort een gloednieuwe dramaserie uit Colombia toe: Cien años de soledad, of One Hundred Years of Solitude in het Engels. De streamingdienst onthult zojuist de eerste beelden.

Zeven generaties van familie Buendía

In de teaser horen we Aureliano Babilonia voorlezen uit het mythische dagboek van Melquiades en worden we getransporteerd naar Macondo om kolonel Aureliano Buendía voor een vuurpeloton te zien staan terwijl hij terugdenkt aan die verre middag toen zijn vader hem meenam om ijs te ontdekken. José Arcadio Buendía en Úrsula Iguarán's zijn in hun reis op zoek naar geluk, op de vlucht voor de vloek die op hun afkomst rust...

Boekverfilming

De 16-delige serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Gabriel García Márquez. De serie is geregisseerd door Laura Mora en Alex García López. De hoofdrollen zijn onder anderen voor Claudio Cataño, Jerónimo Barón, Marco González, Leonardo Soto, Susana Morales en Ella Becerra.

Releasedatum op Netflix?

Cien años de soledad verschijnt binnenkort op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Cien años de soledad in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

2024-04-17T12:39:06Z dg43tfdfdgfd