NETFLIX DEELT EERSTE BEELDEN EN RELEASEDATUM VAN TWEEDE SEIZOEN 'UNSTABLE' MET ROB LOWE

Rob Lowe keert samen met zijn zoon terug op Netflix in zijn serie Unstable (2023– ). De komedie is verlengd met een tweede seizoen en de nieuwe afleveringen komen deze zomer nog naar de streamingdienst. Netflix deelt de eerste beelden en de langverwachte releasedatum.

Echte zoon

Rob Lowe is samen met zijn echte zoon John Owen Lowe te zien in de komedie Unstable op Netflix. Omdat de eerste afleveringen redelijk goed werde ontvangen, mag de serie door voor een tweede seizoen. Het is voor de acteurs 'een droom die uitkomt' om terug te mogen keren als hun personages.

Releasedatum

Tot dusver bleef het stil rondom de nieuwe afleveringen, maar nu deelt Netflix de eerste beelden uit het nieuwe seizoen. Ook deelt de streamingdienst gelijk een releasedatum waaruit blijkt dat we deze zomer Unstable al kunnen bingen. Het tweede seizoen is vanaf 1 augustus te streamen op Netflix.

Familie Dragon

Het vader-zoonverhaal draait om Ellis Dragon (Lowe), een narcistische biotech-ondernemer die de wereld wil verbeteren. Maar tegelijkertijd zit hij in een emotionele vrije val. Zijn zoon Jackson Dragon is het tegenovergestelde. Kan Jackson Ellis en zijn bedrijf redden en hun vervreemde relatie redden terwijl hij ook doet wat eigenlijk onmogelijk is: ontsnappen aan de schaduw van zijn geweldige vader?

2024-05-07T09:58:52Z dg43tfdfdgfd