NETFLIX DEELT EERSTE BEELDEN EN DETAILS VAN 'MAESTRO IN BLUE' SEIZOEN 2

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van Maestro in Blue (2022– ) en kijk je nu enorm uit naar seizoen 2? Netflix heeft goed nieuws want de veelgeprezen Griekse serie keert binnenkort terug op de streamingdienst met gloednieuwe afleveringen. Eindelijk weten we meer over het vervolg.

Gevolgen van seizoen 1

In het eerste seizoen zagen we hoe een musicus naar een prachtig eiland gaat om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld

De gevolgen van een moord verspreiden zich al snel van het eiland Paxos naar Athene, waardoor iedereen gedwongen wordt zijn geheimen onder ogen te zien en de waarheid te zoeken - of te verbergen.

In het geheim gemaakt

De serie van Christopher Papakaliatis mag door met een tweede seizoen, dat al in het geheim is gemaakt. De maker legt uit dat hij dolenthousiast is om de nieuwe afleveringen binnenkort met de rest van de wereld te delen.

Ik ben zo vereerd dat ik dit verhaal met de wereld kan delen en ik kijk ernaar uit om het publiek terug te brengen naar Paxos om de reis van Orestis voort te zetten in seizoen twee. Ik ben Netflix en Mega TV dankbaar voor hun steun terwijl we dit verhaal voortzetten.

Seriemaker Christopher Papakaliatis

Volgende maand al op Netflix

Maestro in Blue seizoen 2 is vanaf 16 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-04-25T10:42:27Z dg43tfdfdgfd