NETFLIX CANCELDE DAVID LYNCH-SERIE VLAK VOOR DE OPNAMES

Vlak voor de pandemie stond Lynch op het punt te beginnen aan de opnames van zijn nieuwste project, een serie genaamd Unrecorded Night. De serie zou tot stand worden gebracht in samenwerking met Netflix. Nu bevestigt zijn productiepartner Sabrina Sutherlands dat er een streep door het project is gezet. Netflix heeft de serie geannuleerd.

Aangekondigd door Lynch

In 2019 kwam aan het licht dat Lynch bezig was met een geheim project. Zelfs de cast was al gekozen en bestond onder meer uit Naomi Watts en Laura Dern. De opnames zouden in mei 2021 van start gaan. In totaal stonden er 13 afleveringen gepland met een goedgekeurd budget van $85 miljoen. Lynch, die doorgaans weinig onthult over zijn projecten, kondigde op zijn YouTube-kanaal aan bezig te zijn met een nieuw project. Sindsdien is er echter niets meer over dit nieuwe project vernomen.

'Bijna klaar voor de opnames'

Nu, een aantal jaren later, onthult Sutherland wat er gebeurd is met het plan:

Unrecorded Night was een serie die bij Netflix zou worden opgenomen. De productie werd echter geannuleerd toen de pandemie toesloeg. Er is nog steeds een kans dat de serie weer opgepakt wordt. We zaten in de preproductie en waren bijna klaar voor de opnames.

Sabrina Sutherland, productiepartner David Lynch

Lynch' andere hobbies

Tot grote teleurstelling van film- en serieliefhebbers heeft Netflix ons een Lynch-serie ontnomen. Er is echter nog hoop. Sutherland laat weten dat deze productie nog steeds in hun gedachten zit en hoopt dat de serie op een dag verwezenlijkt kan worden. Verder vertelt Sutherland dat Lynch in goede gezondheid verkeert en ondanks een pauze nog steeds liefde heeft voor het maken van films. Zo zou hij ook nog ideeën hebben voor meer Twin Peaks (1990–2017). Momenteel houdt de filmmaker zich druk bezig met andere hobbies zoals muziek en schilderen, maar hij sluit niets uit.

2024-05-04T15:48:54Z dg43tfdfdgfd