NEDERLANDSE POLITIEKOMEDIE 'SCOTOE' VANAF VANDAAG TE STREAMEN

Heb jij Scotoe (2024) in de bioscoop gemist? De komische film over twee Nederlandse rechercheurs is vanaf vandaag gelukkig ook al te streamen.

Andere handige Amazon Prime Video-pagina's:

Straatkennis

Regisseurs Sinan Eroglu en Mohamed Chaara, die met De Tatta's-regisseru Jamel Aattache samenwerken, spelen twee rechercheurs die met hun kennis van de straat op ongewone wijze misdaden proberen op te lossen.

Ze groeiden op in dezelfde wijk in Amsterdam en komen op een gegeven moment een grote cocaïnesmokkel op het spoor. Ze zien dit als hun kans om zich te bewijzen, maar hun 'unieke' Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Toch zetten ze het onderzoek stiekem door...

Kijk Scotoe nu op Prime Video! 🍿

Jamie Vaes

Voor de nieuwe komedie zijn niemand minder dan Daphne Deckers, haar dochter Emma Deckers, Rose Bertram, Eljero Elia, Vonneke Bonneke, André Dongelmans, Saïd Boumazoughe, Ferdi Stofmeel, Oscar Aerts, Izzle, Julmar Simons en Nick Golterman gestrikt. Ook styliste en ex van rapper Lil' Kleine, Jaimie Vaes, is van de partij. Voor haar wordt dit haar acteerdebuut in een speelfilm. Tot slot is Miss Turkije 2011, Melisa Aslı Pamuk, te zien in de film.

Vanaf vandaag al te streamen

Scotoe is nu te zien op Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Prime Video.

2024-04-25T12:12:42Z dg43tfdfdgfd